Marks & Spencer te pregătește pentru o apariție glamour pe plajă sau la piscină Marks & Spencer te pregătește pentru o apariție glamour pe plajă sau la piscină
Vara aceasta, Marks & Spencer te pregătește pentru o apariție glamour pe plajă sau la piscină, printr-o colecție vibrantă de costume de baie și... Marks & Spencer te pregătește pentru o apariție glamour pe plajă sau la piscină

Vara aceasta, Marks & Spencer te pregătește pentru o apariție glamour pe plajă sau la piscină, printr-o colecție vibrantă de costume de baie și ținute vaporoase must-have, inspirate din cele mai noi tendințe. Texturile de calitate și inovatoare, combinate cu imprimeuri expresive, culori vii și detalii retro îți oferă o notă chic, dar în același timp și o eleganță desăvârșită.

De la costume de baie întregi sau deux-pieces la kimonouri sau caftane cu un design stylish, colecția Marks & Spencer este perfect concepută și adaptată femeilor încrezătoare și moderne, atente la confortul și eleganța vestimentară.

Femeile pot alege diverse stiluri de costume de baie, de la modele cu spirit retro, la cele cu imprimeuri îndrăznețe, cu influențe orientale, redate în construcții elegante și moderne. Asortate cu un caftan lung sau un kimono lejer, piesele din gama de costume de baie Marks & Spencer construiesc ținuta perfect pentru o petrecere pe plajă!

Inovații pentru confortul tău pe plajă sau la piscină

Costumele de baie M&S „Tummy control” pentru un abdomen plat sunt realizate dintr-un material inovator și conferă control asupra formelor și susținere corpului tău.

Concepute cu o întaritură ascunsă care ajută la modelarea subtilă a abdomenului, modelele „Tummy control” oferă mult-visata siluetă în formă de clepsidră.

Iar pentru o eleganță aparte, asortează costumul de baie întreg cu o pălărie sau un kimono vaporos.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: