Marina Yachting a lansat noua colecţie primăvară-vară 2016 Marina Yachting a lansat noua colecţie primăvară-vară 2016
Magazinul Marina Yachting din Mall Promenada a găzduit luni, 18 aprilie,  bagajele de călătorie ale tenismenului Horia Tecău, ale Dianei Enciu şi ale Alinei... Marina Yachting a lansat noua colecţie primăvară-vară 2016

Magazinul Marina Yachting din Mall Promenada a găzduit luni, 18 aprilie,  bagajele de călătorie ale tenismenului Horia Tecău, ale Dianei Enciu şi ale Alinei Tănasă de la FabulousMuses.net, în cadrul evenimentului de lansare a colecţiei primăvară-vară 2016. Ţinutele Marina Yachting au fost prezentate într-o atmosferă de vacanţă, noua colecţie purtând cu ea entuziasmul călătoriilor din sezonul cald.

“Am introdus colecţia primăvară-vară într-o perioadă în care consumatorul Marina Yachting îşi planifică următoarele vacanţe din sezonul cald. Fie că este vorba despre un city break sau despre o croazieră pe mare, entuziasmul planificării unei escapade se potriveşte perfect cu spiritul Marina Yachting, care mixează designul urban cu accentele navy. Bagajul devine, în acest context, un element esenţial în planificarea vacanţei, unde fiecare ţinută contribuie la crearea de noi experienţe”, a declarat Gina Comănescu, Reprezentant Marina Yachting în România.

Horia Tecău, cel mai bine cotat tenismen român şi ambasadorul Marina Yachting în România, a dezvăluit în cadrul evenimentului de lansare obiectele pe care acesta le pune în bagaj atunci când pleacă într-una dintre frecventele sale călătorii.

“Port cu mine mereu în călătorii ţinute casual, din materiale de calitate, care să îmi ofere confort în mişcare, dar în acelaşi timp eleganţă sportivă şi un aspect modern. Ţinutele din noua colecţie Marina Yachting se potrivesc perfect acestor nevoi. Este important pentru mine să am mereu la îndemână şi obiecte care să îmi dea o stare de bine – cartea preferată şi căştile mele nu lipsesc niciodată din bagajul de mână”, a declarat Horia Tecău.

Diana Enciu şi Alina Tănasă de la FabulousMuses.net şi-au expus şi ele preferinţele pentru bagajul de vacanţă, cele două bloggeriţe optând pentru piesele statement din noua colecţie Marina Yachting.

Bagaj Horia Tecau

Colecţia primăvară-vară 2016 propune un mix între materiale premium şi elemente inspirate din lumea marinarilor. Dungile bleumarin, modelele inspirate din nodurile marinăreşti  şi detaliile metalice sunt doar câteva dintre elementele care oferă colecţiei stilul consacrat Marina Yachting.

Dungile, un element emblematic pentru brandul genovez, sunt prezente într-o variaţiune de forme şi culori – de la clasicele dungi navy, la dungi oversized, verticale, sau  în nuanţe de roşu, prezente pe materiale precum bumbac, tricot, neopren sau denim.

Marina Yachting este prezent la nivel global în 11 țări cu 29 de magazine exclusive, 83 de spaţii de tip shop în shop şi 700 de clienţi multi brand.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: