MARGO, un start pentru IMM-uri competitive by Yuka Mobili! MARGO, un start pentru IMM-uri competitive by Yuka Mobili!
Yuka Mobili a organizat în data de 6 august 2020 Conferința de Promovare a Rezultatelor Cercetării din cadrul proiectului „MARGO – UN START PENTRU... MARGO, un start pentru IMM-uri competitive by Yuka Mobili!

Yuka Mobili a organizat în data de 6 august 2020 Conferința de Promovare a Rezultatelor Cercetării din cadrul proiectului „MARGO – UN START PENTRU IMM-URI COMPETITIVE”.

Obiectivul general al proiectului este acela de a dezvolta un produs software cu aplicabilitate directă pentru IMM-urile din România, asigurând pe viitor și o integrare pe verticală a unor noi soluții TIC împreună cu firmele centrate pe domeniul TIC.

Aplicația software MARGO se adresează managementului companiilor mici și mijlocii din România, având ca tematică o mai bună gestiune a firmei, adaptată nevoilor reale existente pe piață, printr-o ordonare și eficientizare a proceselor specifice unor clase definite de IMM-uri și cuprinde funcționalități specifice ERP, CRM, client email, mesagerie instantanee, organizator de documente și fișiere, organizator de articole (produse, active, materie prima, prefabricate, proiecte, etc.)

La Conferință au participat reprezentanți din domeniul IT, clustere IT, studenți Informatică, profesori din domeniul IT, blogeri IT precum și reprezentanți din mass media online și offline și potențiali beneficiari.

„MARGO – UN START PENTRU IMM-URI COMPETITIVE” este un proiect finanţat prin: POC 2014 – 2020 – PROGRAMUL OPERAŢIONAL COMPETITIVITATE 2014 – 2020, Cod SMIS: 115978.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: