Marea defrișare din munții Bucegi, la “România, te iubesc!” Marea defrișare din munții Bucegi, la “România, te iubesc!”
România, te iubesc! aduce în prim-plan neregulile care se petrec în munții Bucegi, defrișările masive din zonele protejate de lege, într-o anchetă realizată de... Marea defrișare din munții Bucegi, la “România, te iubesc!”

România, te iubesc! aduce în prim-plan neregulile care se petrec în munții Bucegi, defrișările masive din zonele protejate de lege, într-o anchetă realizată de Anca Nastasi, corespondent special Știrile PRO TV.

Anca Nastasi va introduce telespectatorii în culisele unui business murdar: avântul imobiliar din munții Bucegi, care depășește orice limită, pornit încă din ianuarie 1990, pe când încă se trăgea la Revoluție. Munții Bucegi au fost puși în posesia unor oameni cărora nu le pasă nici de natură, nici de turism ci doar de profit, iar bogăția naturală a devenit monedă de schimb în negocierile politice.

Autorități cot la cot cu investitori distrug muntele. Cum au ajuns cele mai frumoase locuri din Bucegi în proprietatea unor oameni influenți și fără scrupule, cum s-au transformat pășunile și pădurile în teren intravilan și parcelat, cum s-a defrișat și cum cercetează DNA autorii distrugerilor, cum încalcă legea tocmai cei aleși sau angajați de noi să protejeze natura și cât de nefaste sunt efectele pe termen lung, vedeți la “România, te iubesc!“, a declarat Anca Nastasi.

Romania te iubesc 1

Telespectatorii vor vedea care sunt daunele produse de lăcomie și lipsa de respect față de bogățiile naturii duminică, de la ora 18:00, numai la PRO TV.

Toate reportajele marca România, te iubesc! pot fi văzute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: