Manichiră perfectă într-un timp extrem de scurt! Manichiră perfectă într-un timp extrem de scurt!
Într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii, în care timpul este o resursă extrem de prețioasă, o manichiură perfectă într-un timp... Manichiră perfectă într-un timp extrem de scurt!

Într-o lume în care totul se întâmplă cu viteza luminii, în care timpul este o resursă extrem de prețioasă, o manichiură perfectă într-un timp extrem de scurt este esențială! Iar dacă este şi rezistentă timp îndelungat, este ideal, nu?

Astfel, CND Shellac Luxe a venit cu o soluţie: lacurile semi-permanente în doar două etape și timp de îndepartare de doar 60 secunde! Conform tehnologiei, produsul oferă cel mai rapid serviciu de gel polish și a fost dezvoltat pentru toți cei care doresc atât unghii puternice și sănătoase dar și durabilitatea și strălucirea  lacurilor tradiționale, în cel mai scurt timp posibil.

Produsele inovative au fost lansate oficial în Romania săptămâna trecută în cadrul evenimentului anual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line România. La eveniment a fost prezentă și Nataliya Al-Ta’ai, CND Ambassador Trainer.

Primul pas al CND Shellac Luxe este culoarea care are baza adezivă integrată, urmată de un strat de top coat ce sigilează culoarea și conferă o strălucire de diamant. Noua pensulă este mult îmbunătățită, având peste200 de fire și permite o aplicare ușoara, uniformă și precisă.

Produsul are aceleași caracteristici ca și CND Shellac: timp de purtabilitate de 14+ zile și este apoi îndepartat în salon. Dar, noua tehnologie este mult îmbunătățită și, mulțumită unor micropori unici, noul CND Shellac Luxe se îndepărtează rapid (împachetarea și îndepărtarea lacului durează acum  doar 60 secunde!).

În plus, mulțumită naturii poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil sau Rescue RXx, penetrează placa unghiei, tratând în profuzime.

Punctele cheie ale CND Shellac Luxe:

–              Aplicare de 10 ori mai rapidă – baza este integrată în culoare

–              Durabilitate și strălucire 14 zile+

–              Extrem de ușor de îndepărtat în doar 60 de secunde, fără ca unghia să fie agresată

–              Salonul salvează 15 minute / aplicare în comparație cu un sistem similar

–              Selecție premium de culori – 65 de nuanțe dintre care 15 se regăsesc exclusiv în colectia CND Shellac Luxe

Colecția  o puteti gasi  în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro <http://www.toplineshop.ro>  și în saloanele partenere Top Line din țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: