Universal Online Promotion, compania care controlează magazinul online elefant.ro, anunță majorarea de capital social de la 900.000 de lei, la 15.783.300 lei (peste 3,58...
elefant.ro_-600x424Universal Online Promotion, compania care controlează magazinul online elefant.ro, anunță majorarea de capital social de la 900.000 de lei, la 15.783.300 lei (peste 3,58 milioane de euro).

“Majorarea capitalului social al companiei vine într-un moment de creștere foarte rapidă a elefant.ro și demonstrează susținerea necondiționată de care acest proiect se bucură în rândul acționarilor. Acest pas pregătește totodată elefant.ro pentru câțiva ani în care business-ul va avea o creștere medie cu peste 100% și este o garanție a stabilității proiectului atât în fața cumpărătorilor cât și a partenerilor de afaceri“, explică Dan Vidrașcu, CEO la elefant.ro.

După această majorare, elefant.ro se numără printre magazinele online din România cu cel mai mare capital social, de 3,5 milioane euro.

Înființat în urmă cu 4 ani, elefant.ro s-a remarcat în primii ani drept cel mai mare retailer online de carte, ulterior transformându-se într-un mall online dedicat familiei. În prezent, elefant.ro are în ofertă peste 200.000 de produse și mai mult de două milioane de utilizatori lunar.

elefant.ro este un proiect dezvoltat de fondul de investiții Fribourg Capital (www.fribourgcapital.com), condus de omul de afaceri Ion Sturza. elefant.ro oferă clienților săi peste 200.000 de produse din categorii diverse precum cărți, jucării, parfumuri, ceasuri, genți, produse vestimentare, încălțăminte și articole de puericultură. Cu peste 630.000 de membri și o cifră de afaceri ce se dublează de la an la an, elefant.ro are peste două milioane de vizitatori lunar.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: