Machiajul de infrumusetare, pas cu pas intr-un workshop by Ana Cucuta Machiajul de infrumusetare, pas cu pas intr-un workshop by Ana Cucuta
Machiajul de infrumusetare reprezinta transformarea unei sedinte de machiaj intr-o experienta personalizata, unde orice femeie poate invata ce i se potriveste, cum sa adapteze... Machiajul de infrumusetare, pas cu pas intr-un workshop by Ana Cucuta

Machiajul de infrumusetare reprezinta transformarea unei sedinte de machiaj intr-o experienta personalizata, unde orice femeie poate invata ce i se potriveste, cum sa adapteze produsele cosmetice nevoilor ei, dar si tips & tricks pentru un machiaj stralucitor, rapid si rezistent.

Recent, cu ajutorul Marionnaud Romania, in cadrul unui workshop organizat la Art Hub, am putut test produsele de la Jeffree Star, ne-am machiat cu ele, am invatat cum sa le aplicam si ce combinatii de culori sunt potrivite fiecareia dintre noi.

“Mi-am dorit o atmosfera relaxata, am baut cafea, am mancata ciocolata, am ras si am povestit fiecare despre experientele din makeup; mi-am dorit foarte mult ca fetele sa se simt ca acasa si sa vorbeasca deschis despre nevoile lor in machiaj, putand astfel, sa le ajut sa-si imbunatateasca anumite tehnici de machiaj dar si sa le invat altele noi.

Acest tip de workshop a reprezentat pentru mine o experienta unica de frumusete si implicare, imi place sa impartasesc din cunostintele si experienta mea cu oameni la fel de pasionati de makeup ca si mine.”

Ana Cucuta – makeup artist

La finalul eveneminetului fiecare participant s-a putut bucura de un cadou constand in produse cosmetice ca sa-si poata “testa” veleitatile de artist si acasa.

Evenimentul WorkShop by Ana Cucuta  a fost sustinut de partenerii sai: Marionnaud Romania, Art Hub, Burca Paul Photo, si Danessa Mayricks Romania.

Ana Cucuta este makeup artist si trainer in machiaj profesional. De-a lungul carierei numele ei a fost asociat cu brand-uri renumite de machiaj, precum Oriflame Romania sau Paese Romania, cu numerosi artisti de pe piata locala precum Nicole Cherry, Feli, Alina Eremia, Evelyn etc. iar de 6 ani este partener in campaniile de imagine al proiectului de fashion V for Vintage.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: