Luna de miere, în funcţie de sezon: vara în Grecia, toamna în Punta Cana sau Dubai Luna de miere, în funcţie de sezon: vara în Grecia, toamna în Punta Cana sau Dubai
Cuplurile prospăt căsătorite din România îşi planifică luna de miere în funcţie de sezon, dar şi de bugetul disponibil. Cei care se căsătoresc în... Luna de miere, în funcţie de sezon: vara în Grecia, toamna în Punta Cana sau Dubai

Cuplurile prospăt căsătorite din România îşi planifică luna de miere în funcţie de sezon, dar şi de bugetul disponibil.

Cei care se căsătoresc în prag de vară optează pentru destinaţii apropiate de casă şi accesibile, precum Grecia, iar cei care aleg să-şi facă nunta toamna, preferă destinaţii mai îndepărtate şi calde, precum Republica Dominicană, Maldive sau Mauritius, arată datele Paravion.ro, una dintre cele mai importante agenţii de turism 100% online din România.

Potrivit informaţiilor Paravion.ro, majoritatea tinerilor proaspăt căsătoriți optează şi anul acesta pentru destinaţiile tradiţionale voiajului de nuntă, printre care Paris, Veneţia, Sicilia sau Grecia, însă un număr important de îndrăgostiţi, în special cei care îşi planifică vacanţa de nuntă spre finalul anului, aleg destinaţii exotice şi calde.

Astfel, cei care vor o lună de miere în perioada august-septembrie se îndreaptă spre Grecia, în special Rhodos și Santorini. În octombrie-decembrie, vremea îi impinge pe tinerii căsătoriți către Punta Cana, în Republica Dominicană, sau spre Dubai, aceasta din urmă, spun specialiştilor Paravion.ro, fiind o destinație populară pentru luna de miere în tot intervalul octombrie-februarie.

„Cei care se căsătoresc la începutul sezonului de nunţi aleg cu precădere Grecia,o destinaţie caldă, romantică şi accesibilă, atât ca preţ, cât şi ca apropiere geografică. Republica Dominicană sau Dubai sunt destinaţii ideale pentru cei cu spirit de aventură, mai ales dacă îşi planifică sejurul când vremea se răceşte în Europa. În ultima vreme, însă,  observăm o deschidere inclusiv către destinațiimai îndepărtate, ca Maldive, Mauritius sau Seycheles”, declară Remus Vişan, Managing Director Paravion.ro.

Republica Dominicana

O vacanță în Rhodos pentru 2 persoane, cu 7 nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de 3 stele, situat la 100 de metri de plajă, și cu transport inclus, se ridică la circa  690 euro pe Paravion.ro, în timp ce o vacanță similară în Santorini costă circa 1.000 de euro în perioada iulie-august, iar prețul ei scade la sub 750 de euro pentru cei care sunt dispuși să aștepte până pe 27 septembrie.

Pentru mai puțin de 1.300 de euro, tinerii căsătoriți pot petrece o lună de miere romantică la Paris. Pachetul include transportul, 6 nopți de cazare la un hotel de 3 stele cu mic dejun inclus, tururi ale orașului și o croazieră pe Sena.

Infografic Paravion luna de miereAmatorii de vacanțe exotice pot alege, în luna septembrie, un sejur complet în Republica Dominicană, la Punta Cana. Acesta include transportul și 8 nopți de cazare cu All inclusive, și costă circa 2.800 de euro.

Cel mai scump pachet pentru luna de miere vândut anul acesta de Paravion.ro a fost în Tenerife. Vacanța a inclus biletele de avion, șapte nopți de cazare cu demipensiune și transportul aeroport-hotel-aeroport, pentru aproximativ 3.500 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: