“Lumea din mânecă”, primul atelier de magie aplicată din România care te învață cum să-ți faci prieteni într-o secundă “Lumea din mânecă”, primul atelier de magie aplicată din România care te învață cum să-ți faci prieteni într-o secundă
Iluzionistul Andrei Gîrjob lansează “Lumea din mânecă”, primul atelier de magie aplicată din România, printr-o serie de evenimente care vor avea loc la Point,... “Lumea din mânecă”, primul atelier de magie aplicată din România care te învață cum să-ți faci prieteni într-o secundă

Iluzionistul Andrei Gîrjob lansează “Lumea din mânecă”, primul atelier de magie aplicată din România, printr-o serie de evenimente care vor avea loc la Point, în Capitală. Conceput ca o metodă de divertisment și relaxare pentru adulți, atelierul oferă oportunitatea celor interesați să învețe principii folosite în lumea magiei ce pot fi aplicate în viața cotidiană.

Prin atelierul de magie aplicată “Lumea din mânecă” Andrei Gîrjob (29 de ani) își propune să demonteze câteva dintre miturile care s-au format în jurul magiei și a magicienilor.

“În primul rând, magia nu este dedicată doar copiilor. Și adulții au nevoie, poate chiar mai mult câteodată, de doza lor de magie. Săptămânal întâlnesc zeci, chiar sute de oameni noi dintre care mulți au parte pentru prima dată în viața lor de magie și sunt fascinați de ce se poate face cu un pachet de cărți. Cu gândul la ei am ajuns aici”, spune magicianul.

În cadrul primului atelier, care va avea loc pe 21 noiembrie, la Point, cursanții vor învăța efecte de magie pe care le pot aplica în viața de zi cu zi, în situații în care simt nevoia unui as în mânecă. “Să zicem că ești cu prietenii și vrei să le arăți că poți prezice viitorul 101% sau ți-ai propus nu mai plătești în pub. Să zicem că vrei să înveți cum să transformi un străin într-un prieten într-o secundă sau cum să faci rost de numărul de telefon al oricui. Pentru toți cei care vor să aibă parte de astfel de experiențe am creat «Lumea din mânecă»”, spune Andrei.

Întrebat la petrecerea de lansarea a atelierului de magie, la Point, dacă nu încalcă regulile nescrise ale comunității de magicieni, Andrei explică folosind comparația dintre truc și magie.

“Ca să fii magician nu este suficient să cunoști secretul. Astăzi oricine are acces la astfel de informații, internetul oferă aceasta posibilitate. Dar magia nu este despre dezvăluirea secretelor. Magia presupune să muncești foarte mult ca să descoperi un secret din care să creezi ceva al tău. Începi cu un principiu, construiești o prezentare amuzantă, teatrală, poate chiar dramatică, ca să oferi povestea. Magia presupune un act artistic cu care creezi un moment memorabil prin încărcătura emoțională pe care o oferi”, este de părere Andrei Gîrjob.

Seria de ateliere “Lumea din mânecă” face parte din școala de magie pe care magicianul o va lansa la începutul lui 2018.

Primul atelier al seriei are loc pe 21 noiembrie, la Point (strada General Eremia Grigorescu 10). Următorul atelier are loc pe 12 decembrie, în același loc.

Prețul participării la un atelier este 130 lei. Rezervarea se face pe mail la contact@andreigirjob.ro. Locurile sunt limitate. Mai multe informații pe pagina de Facebook a evenimentului.

Magician autodidact de la 14 ani, Andrei Gîrjob și-a construit reputația ca specialist în magia close-up și cu cărți de joc. A devenit membru al Societății Internaționale Magic Circle din Londra în octombrie, anul acesta. A introdus nișa de restaurant magic în Capitală, precum și în țară.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: