Lufthansa, unul dintre cei mai mari operatori de transport aerian la nivel internațional, plănuiește să pună în valoare avantajele tehnologiei de la bordul avioanelor...
lufthansaLufthansa, unul dintre cei mai mari operatori de transport aerian la nivel internațional, plănuiește să pună în valoare avantajele tehnologiei de la bordul avioanelor din flotă și să transmită filmele accesibile pe durata curselor lungi direct pe telefoanele inteligente sau tabletele pasagerilor.

Astfel, oficialii companiei vor să instaleze până la începutul verii BroadConnect, un sistem de entertainment dezvoltat de Lufthansa Sytsems, pe 20 dintre aeronavele sale Airbus A321.

Sistemul, care este de fapt un server de mici dimensiuni amplasat în interiorul aeronavei, și care beneficiază de câteva puncte de acces wireless, ar urma să se lege la wireless-ul folosit de pasageri și să le permită acestora streamingul de filme pe device-urile lor Android, iOS sau Windows Phone.

Pentru a avea acces la streamingul din avion, pasagerii ar trebui să descarce aplicația înainte de decolare.

Potrivit informațiilor vehiculate în presa internațională, un astfel de sistem este disponibil deja pe aeronavele Virgin Australia Airlines. Totodată, alte companii aeriene, precum United Airlines sau Southwest, oferă servicii similare care pe permit pasagerilor să vadă filme și emisiuni TV în timpul zborului direct pe gadgeturile personale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: