Logitech vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cu tastaturi și căști pentru gameri Logitech vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cu tastaturi și căști pentru gameri
Logitech va lansa în premieră, în România, în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015 (eveniment ce se desfășoară între 29 oct. și 1 nov.), tastatura G410... Logitech vine la DreamHack Cluj-Napoca 2015 cu tastaturi și căști pentru gameri

Logitech va lansa în premieră, în România, în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015 (eveniment ce se desfășoară între 29 oct. și 1 nov.), tastatura G410 Atlas Spectrum și căștile G633 și G933 Artemis Spectrum, dispozitive ideale pentru fanii jocurilor pe calculator.

Atracția principală de la stand-ul Logitech de la această ediție a DreamHack, tastatura G410 Atlas Spectrum, deține switch-uri mecanice Romer-G care oferă o acționare cu 25% mai rapidă decât orice alt model de tastatură din lume.

Cu un punct de acționare de 1.5mm, switch-urile Romer-G primesc comenzile mult mai rapid, oferind un avantaj în disputele oficiale cu acțiuni în care contează și o milisecundă. Cu o rezistență crescută de până la 70 de milioane de accesări ale tastelor și cu o perioadă de viață cu până la 40% mai lungă decât alte modele aflate la ora actuală pe piață, utilizatorii se pot juca cu încredere având în vedere durabilitatea actuală a tastaturii.

Logitech G410 FOB Glow OnBlack

Lumina de fundal a tastelor facilitează găsirea mai rapidă în întuneric a comenzilor dintr-un joc. Folosită împreună cu Logitech Gaming Software, este posibilă personalizarea fiecărei comenzi în parte dintr-o paletă de nici mai mult și nici mai puțin de 16,8 milioane de culori. Prin intermediul software-ului Logitech se pot sincroniza anumite funcții de iluminare pentru dispozitivele din gama G pentru a putea ține mai ușor urma comenzilor în joc sau pentru a folosi mai repede anumite comenzi ori pentru a crea profile de joc personalizate. De asemenea, nivelul de luminozitate poate fi reglat pentru a crea ambianța agreată în funcție de joc. Tastatura Logitech G410 Atlas Spectrum oferă o arie uniformă de acoperire a luminozității tastelor pentru un aspect curat și ușor de citit.

Tastatura G410 va fi disponibilă în România la un preț recomandat de 599 lei.

La standul Logitech, gamerii se vor putea bucura și de noile seturi de căști G633 și G933 Artemis Spectrum. Noile căști sunt primele ce integrează tehnologiile Dolby și DTS Headphone:X2. Driverele Pro-G integrate împreună cu tehnologiile surround sound pot reproduce ambianțe reale, permițând receptarea inamicilor în timp ce se furișează oferind o acuratețe precisă sunetului. Logitech G633_1Tehnologia DTS Headphone: X folosește calibrare și setare a sunetului foarte aproape de cea folosită în studiourile de înregistrări, reușind să apropie fanii de o calitate foarte ridicată care suportă până la 7.1 canale audio și multiple opțiuni pentru personalizare.  Integrarea tehnologiei DTS Headphone:X și lunga tradiție a Dolby în domeniul audio oferă gamerilor o experiență sonoră de neegalat.

Modelele Logitech G633 și G933 pot fi conectate atat la PC-uri, dispozitive mobile cât și la console (inclusiv PlayStation 4 și Xbox One). Logitech G633 dispune de un slot USB și unul analog care se conectează la două dispozitive diferite. în timp ce Logitech G933 are un slot USB și două intrări analog ce permit conexiunea la trei dispozitive.

În timp ce căștile de gaming G633 se pot achiziționa deja de la magazinele specializare la un preț recomandat de 699 lei, modelul G933 va fi disponibil în România la un preț recomandat 899 lei spre sfârșitul lunii noiembrie.

Logitech G933 Artemis Spectrum_1

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: