Logitech a anunţat că şapte produse din portofoliul său au obţinut prestigioasele distincţii 2014 iF product design awards pentru excelenţă în design la categoriile...
Logitech_Z600Logitech a anunţat că şapte produse din portofoliul său au obţinut prestigioasele distincţii 2014 iF product design awards pentru excelenţă în design la categoriile computer şi audio/video. Aceste distincţii marchează al patrulea an consecutiv în care compania primeşte aceste recunoaşteri şi prima oară când Logitech obţine şapte astfel de premii.

Produsele câştigătoare din acest an sunt UE Boom, Logitech FabricSkin Keyboard Folio, Logitech G602 Wireless Gaming Mouse, Logitech Ultrathin Touch Mouse, Logitech Wireless Rechargerable Touchpad T650, Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 şi Logitech Bluetooth Speakers Z600.

“Premiile iF celebrează cele mai mari realizări în domeniul design-ului şi suntem mândri că am fost recunoscuţi de şapte ori în acest an, un eveniment fără precedent,” a precizat Bracken Darrell, preşedinte Logitech şi CEO. “Aceste premii validează angajamentul întregii echipe, de la R&D pâna la echipa dedicată experienţei utilizatorului – de a crea design care produce o conexiune emoţională cu oamenii.”

Alegându-şi câştigătorii, juriul iF a luat în calcul calitatea designului, finisajul, materialele alese, gradul de inovaţie, funcţionalitatea, ergonomia, printre multe alte criterii. Iată detalii despre produsele Logitech câştigătoare:

UE BOOM

UE BOOM este primul social media player din lume, un sistem audio wireless ce este dotat cu funcții specifice care stabilesc un nou standard în audiția muzicală. Este primul sistem audio care oferă sunet de 360 de grade și care se încarcă de la baterie, una reîncărcabilă odată la 15 ore. Corpul muabil care îi permite boxei de a fi transportată în diverse locuri este îmbrăcat într-o piele acustică specială care este rezistentă la apă și la zgărieturi. Dacă ai mai mulți invitați decât ai prevăzut, poți conecta wireless două UE BOOM cu ajutorul aplicației UE BOOM (disponibilă pentru iOS și Android) pentru a le folosi fie în mod stereo-to-stereo, fie în tradiționalul mod stereo stânga/dreapta.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio

Concepută să completeze atât stilul personal cât și pe cel al iPad-ului cu culori puternice și materiale premium, husa FabricSkin Keyboard Folio protejează fața și spatele tabletei, oriunde te duci. Logitech a colaborat cu designeri de top pentru a identifica materialele de calitate și paleta cromatică pe care le-au combinat într-un design atractiv. Astfel, Logitech FabricSkin Keyboard Folio oferă o serie de culori precum Electric Blue și Urban Grey, Mars Red Orange și Carbon Black, dar și o selecție de materiale premium precum piele mată sau bumbac împletit.

Logitech G602 Wireless Gaming Mouse

Logitech G602 schimbă fața gaming-ului competitiv, prin funcționalitățile unice integrate în noul model. Mouse-ul oferă un avantaj semnificativ prin durata de viață a bateriei, extinsă de până la 8 ori față de modelele de gaming obișnuite: de 250 de ore în modul Performance (gaming) și de peste 1400 de ore în modul Endurance (normal), pentru partide de joc fără întreruperi.

Noul mouse din Seria G elimină complet lag-ul prin intermediul unei conexiuni wireless de 2,4 GHz, cu o rată de raport de 2 milisecunde. G602 folosește un nanoreceiver USB dedicat, pentru a beneficia de întreaga lățime de bandă oferită de acesta.

Logitech Ultrathin Touch Mouse

Datorită design-ului subțire și ușor, Logitech Ultrathin Touch Mouse încape în orice compartiment al husei pentru laptop, sau chiar în buzunar. Suprafața sa tactilă are un finisaj extrem de neted datorită învelișului invizibil, ce simplifică navigarea prin Windows  și oferă acces rapid la toate funcțiile navigării Multi-Touch în OS X.

Folosind Bluetooth prin intermediul tehnologiei Logitech Easy-Switch, Logitech Ultrathin Touch Mouse se poate conecta la laptop, desktop sau tabletă în același timp, fără a avea nevoie de vreun cablu. Pentru a selecta dispozitivul activ, e nevoie de o simplă atingere de buton. Mouse-ul se poate încărca prin USB și e nevoie de un singur minut de alimentare pentru a oferi o oră de utilizare.

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650

Logitech Wireless Rechargeable Touchpad T650 dispune de o suprafață largă de sticlă ce recunoaște gesturile Windows 8 și accelerează navigarea între ferestre în timp ce degetele pot străbate un spațiu mai mare.

Poți realiza acțiunile standard, click și scroll, oriunde degetele tale se opresc pe suprafaţa touch, în timp ce te folosești și de gesturile Windows 8, precum gesturie de tip edge pentru schimbarea între aplicații, pinch-to-zoom și swipe cu trei degete pentru a reveni la ecranul de pornire.

Touchpad-ul dispune de o suprafață mare tactilă din sticlă ce oferă glisare fină pentru control al cursorului și gesturi precise. Poți face click stânga sau dreapta oriunde pe suprafața touchpad-ului, iar un senzor integrat asigură tracking precis așa încât navigarea să fie rapidă și fluidă.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810

Dotat cu un layout conceput pentru Windows 8, tastatura reîncărcabilă utilizează conectivitatea Bluetooth pentru a se conecta cu până la trei dispozitive simultan. Tastatura se poate conecta la PC, tabletă și smartphone și poți comuta ușor între acestea, doar prin apăsarea unui buton.

Tastatura subțire este o companie bună pentru dispozitivele la care se conectează datorită aluminiului șlefuit și liniilor atractive, fie că lucrezi pe un PC Windows 8, iPad sau telefon Android.

Pentru a spori uzabilitatea tastaturii în condiții de iluminare slabă sau de noapte, iluminarea ce se ajustează automat asigură că tastele gravate cu laser sunt mereu luminoase și lizibile. Tastatura detectează mișcarea pentru a se lumina atunci când mâinile se apropie de taste, se sting sau se luminează automat în funcție de cantitatea de lumină din cameră.

Logitech Bluetooth Speakers Z600

Logitech Bluetooth Speakers Z600 este un sistem audio elegant care se va simți bine în compania unui Mac sau Ultrabook. Te vei bucura de muzică sau conținut  audio de pe PC, smartphone sau tabletă. Trei dispozitive pot fi active în același timp, iar trecerea între ele este cât se poate de simplă: pui pauza unui dispozitiv și îi dai play celuilalt.

Fie că asculți muzică, fie că urmărești un film, te bucuri de un joc sau porți o conversație pe chat, Logitech Bluetooth Speakers Z600 oferă un sunet clar, bine definit. Cu ajutorul a trei drivere în fiecare speaker, acest sistem este construit pentru a oferi o acustică deosebită pentru orice tip de spațiu.

Tastele de control ale sistemului Logitech Z600 se integrează design-ului minimalist al acestuia.  Întreaga parte superioară a boxei drepte este ocupată de un disc tactil. Pentru a modifica volumul, trebuie să glisezi degetul în jurul marginii acestui disc. Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth și jack-ul de 3.5 mm sunt poziționate discret în spate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: