LIFE IS HARD reprezintă România la European Business Awards LIFE IS HARD reprezintă România la European Business Awards
Compania românească LIFE IS HARD a fost desemnată recent ‘National Winner’ în ediția 2017-2018 a European Business Awards – cea mai mare competiție de... LIFE IS HARD reprezintă România la European Business Awards

Compania românească LIFE IS HARD a fost desemnată recent ‘National Winner’ în ediția 2017-2018 a European Business Awards – cea mai mare competiție de business din Europa – și va reprezenta România în finala acestei competiții la categoria The Award for Innovation.

European Business Awards (EBA) premiază performanța, inovația și etica în business, iar la ediția de anul acesta au aplicat 2898 companii din 34 țări, România participând cu 105 aplicanți.

Susținem de mai mult de 10 ani transformarea digitală a companiilor, folosind tehnologia ca pe un tool de creștere a comunității de business. Din 2017 suntem de asemenea implicați în dezvoltarea proiectelor Smart City și furnizăm mai multe aplicații care vor ajuta generațiile următoare să trăiască în orașe inteligente, cu sustenabilitate crescută. Toate demersurile noastre sunt concentrate către a crea viitorul în România și suntem mândri că putem contribui, prin prezența noastră la European Business Awards, la a pune România pe harta inovației din Europa”, spune Erik Barna, CEO și fondator LIFE IS HARD.

În cadrul procesului de jurizare EBA sunt desemnați câștigători nationali pentru fiecare țară participantă, iar în finala compeției sunt premiate cele mai performante 12 companii din Europa la nivel de inovație, implicare socială, dezvoltare de business.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, considera că: “Faptul că LIFE IS HARD deține statutul de National Winner pentru România este o confirmare a leadershipului companiei. Acest statut este o recunoaștere a valorilor precum succesul, etica și inovatia și se acordă doar celor mai bune companii din Europa”.

În perioada 22-23 mai, LIFE IS HARD va participa la runda finală de jurizare organizată la Varșovia și de asemenea la Sumit-ul de business, respectiv Gala în cadrul căreia vor fi anunțați oficial câștigătorii ediției 2018 a European Business Awards.

The European Business Awards se află anul acesta la a 11-a ediție, iar scopul său principal este acela de a susține dezvoltarea unei comunități de business puternice în Europa, prin recunoașterea și promovarea excelenței în afaceri.

Detalii despre EBA pot fi consultate aici www.businessawardseurope.com

LIFE IS HARD este prima companie românească de software listată la Bursa de Valori București – piața Aero – și un reper pentru inovație și implicare în susținerea afacerilor și a comunităților locale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: