Life Care lansează noile parfumuri HAPPY by Horia Brenciu Life Care lansează noile parfumuri HAPPY by Horia Brenciu
În această primăvară, Life Care lansează în exclusivitate o nouă gamă de parfumuri, #HAPPY  by Horia Brenciu, prin care te invită să îți încânți... Life Care lansează noile parfumuri HAPPY by Horia Brenciu

În această primăvară, Life Care lansează în exclusivitate o nouă gamă de parfumuri, #HAPPY  by Horia Brenciu, prin care te invită să îți încânți simţurile într-o simfonie de arome amețitoare, o poveste presărată cu miresme  florale, fructate sau lemnoase, care îți desenează un zâmbet de plăcere pe buze și te învăluie într-o stare de relaxare şi bună dispoziţie.

Recunoscut pentru spiritul său energic, vesel și plin de viață, Horia Brenciu, ambasadorul Life Care®, a reprezentat inspirația pentru cele două parfumuri pentru el și ea, care transmit prin aromele alese starea sa de spirit, pofta de viață și fericire.

Notele fresh din combinația de flori și fructe ce stau la baza gamei de parfumuri #Happy, te vor învălui întreaga zi cu o stare de bună dispoziție și încredere în tine încă de la prima aplicare.

Aromele ingredientelor regăsite în apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru el emană putere și energie, având ca note de vârf și de bază Bergamota, care conține alfa-pinene și limonene, ce ajută la redarea senzației de bucurie și relaxare.  Lemnul de santal și nucșoară, arome ce se regăsesc  în notele de mijloc și bază, te fac să te simți liniștit, echilibrat, îți îmbunătățesc starea de spirit și reduc stresul. Această combinație face din apa de parfum #Happy accesoriul perfect pentru bărbatul modern, elegant și seducător.

Apa de parfum #Happy by Horia Brenciu pentru ea conține arome intense și delicate, ce îți ating simțurile și te relaxează. Coacăzele negre din notele de vârf ale parfumului au efect revitalizant. Esențele de frezie și patchouli ce se regăsesc în notele de mijloc și de bază îți dau o stare de relaxare și bună dispoziție care persistă și îți oferă încredere în tine ca să te simți minunat întreaga zi.

Inspirându-ne din optimismul lui, încrederea în sine și starea de bucurie pe care ne-o transmite cu fiecare apariție, Horia Brenciu a fost alegerea perfecta pentru gama de parfumuri #HAPPY, aceste trasături îmbinându-se perfect cu stările induse de cele două parfumuri.

Despre companie:

Life Care® este în prezent cea mai mare companie de Vânzări Directe din România, orientată pe vânzarea de produse Bio, naturale şi vegane. În plus, numeroase publicaţii precum Forbes, Capital, Money Channel, Wall-Street şi altele au detaliat activitatea Life Care®, recunoscând astfel eficiența sistemului.

Înfiinţată în 2005, Life Care®, prima şi cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe, crede că o viaţă mai bună şi mai fericită înseamnă prosperitate, sănătate şi frumuseţe. Portofoliul companiei include peste 500 produse BIO, create după reţete originale Life Care® şi produse în Germania, Italia, Franţa sau SUA: cosmetice şi produse de îngrijire personală, suplimente nutritive şi cosmetice terapeutice, precum şi produse destinate curăţeniei şi îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziţionate atât de la partenerii Life Care®, cât şi online, direct pe www.life-care.com.

Astăzi, Life Care  înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute şi peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: