Lidl oferă angajaților două zile libere de Paște Lidl oferă angajaților două zile libere de Paște
Conducerea Lidl România a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților două zile libere de Paște, așa că magazinele retailerului vor fi... Lidl oferă angajaților două zile libere de Paște

Conducerea Lidl România a decis să ofere și în acest an tuturor angajaților două zile libere de Paște, așa că magazinele retailerului vor fi închise pe 1 și 2 mai.

Perioada sărbătorilor pascale generează o creștere a activității în domeniul comerțului, însă Lidl crede cu tărie în echilibrul dintre viața profesională și cea personală și în grija față de angajați.

Ca atare, le oferă și în acest an o zi în plus de odihnă, cu ocazia Paștelui, Lidl fiind singura companie de retail din România care oferă angajaților săi două zile libere cu ocazia acestor sărbători.

Astfel, angajații Lidl vor beneficia de zile libere atât pe 1 mai, cât și pe 2 mai, pentru a se bucura de momentele de sărbătoare alături de cei dragi.

Clienții Lidl vor putea cumpăra produsele necesare pentru pregătirea Paștelui până pe 30 aprilie inclusiv, urmând ca magazinele din toată țara să își reia activitatea începând cu 3 mai.

Rețeaua Lidl România numără, în momentul de față, peste 190 de magazine în toată țara și peste 4.000 de angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: