Lidl a lansat în două stații de metrou din București Lidl’s Valentine Kiss, varianta offline a aplicației care poate fi accesa- tă pe pagina...
Lidl Valentine Kiss_2Lidl a lansat în două stații de metrou din București Lidl’s Valentine Kiss, varianta offline a aplicației care poate fi accesa- tă pe pagina de Facebook Lidl România, pe website-ul dedicat și prin interme- diul aplicației mobile, pentru Android și iOS. Astfel, în perioada 6-17 februarie, îndrăgostiții își pot scana sărutul într-una dintre cele două cabine Lidl.

Pentru că dragostea este în aer pretutindeni, Lidl și-a propus s-o găsească și la metrou între 6 și 17 februarie. În stațiile de metrou Piața Unirii 2 și Piața Victoriei 2, cuplu- rile de călători îndrăgostiți vor găsi două cabine, în care își pot scana sărutul în schimbul unui cadou dulce. Fiecare cuplu care se va săruta în aceste cabine va primi automat două praline din ciocolată extra-fină sau o jucărie de pluș.

Deschise între orele 06:00 și 23:00, cabinele vor scana săruturi, folosind un algo- ritm ce descompune videoclipurile utilizatorilor în câteva cadre-cheie. Acestea sunt ana- lizate de către sistemul aplicației, într-o primă fază fiind detectată prezența culorii pielii, pentru a determina dacă aceste cadre conțin sau nu fețe umane.

Apoi, utilizând un detector de fețe, sunt identificate chipurile îndrăgostiților. În cazul în care sunt detectate două fețe în cadre, iar acestea se suprapun parțial, a fost detectat un sărut. Aproximativ 700 de cupluri și-au scanat deja săruturile într-una dintre cele două cabine Lidl.

Cu Lidl’s Valentine Kiss, săruturile călătoare sunt răsplătite cu premii dulci în stațiile de metrou Piața Unirii 2 și Piața Victoriei 2. Între 6 și 17 februarie, cele două cabine Lidl așteaptă să detecteze dragostea și să găzduiască pentru câteva clipe cupluri îndrăgostite.

Acţiunea este o extensie offline a Lidl Kiss, o aplicaţie ce se bazează pe tehnologia face recognition, sau mai bine spus kiss recognition. Aplicaţia este disponibilă pe cele mai importante platforme ale momentului: web – www.lidlkiss.com, Facebook – www.face- book.com/lidlromania și mobile (iOS si Android). Campania Lidl Kiss este implementată în 24 de ţări simultan.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: