Lidl a dat startul înscrierilor la Campionatul de Management Lidl a dat startul înscrierilor la Campionatul de Management
Lidl a dat startul înscrierilor la cea de-a treia ediție a Campionatului de Management, programul de management trainee al companiei ce pregătește timp de... Lidl a dat startul înscrierilor la Campionatul de Management

Lidl a dat startul înscrierilor la cea de-a treia ediție a Campionatului de Management, programul de management trainee al companiei ce pregătește timp de 12 luni tinerii care vor să își dezvolte o carieră în domeniul retail. Campionatul se va desfășura din septembrie 2016 până în octombrie 2017. La ediția anterioară, peste 1500 de candidați au aplicat pentru acest program.

Sunt eligibili absolvenții de facultate cu profil economic, umanist sau tehnic, cu un nivel ridicat de cunoaștere a limbii engleze, limba germană fiind un plus, absolvenți care sunt dispuși să călătorească în țară. Tinerii care își doresc să participe la Campionatul de Management pot aplica online, pe cariere.lidl.ro, până pe 30 aprilie. Procesul de recrutare ulterior presupune o discuție telefonică, o evaluare online și un interviu individual cu reprezentanții Lidl. Selecția finală va fi anunțată în iulie.

Tinerii selectați vor beneficia de formare în cadrul magazinelor, al centrelor logistice și al tuturor departamentelor Lidl, precum și de un pachet salarial atractiv. Pe parcursul întregului program, participanții vor avea parte de un mentor și de o persoană responsabilă pentru dezvoltarea lor și vor parcurge training-uri de formare și dezvoltare a competențelor cheie: leadership, comunicare, organizare și planificare.

“Credem în tineri, în dăruirea și în ideile lor inovatoare. Tocmai de aceea vrem să îi susținem în depășirea greutăților pe care le întâmpină legat de găsirea primei slujbe – România fiind pe ultimele locuri în ce privește angajabilitatea absolvenților de facultate – și să atingem în continuare succesul alături de ei. Căutăm tineri ambițioși, motivați și orientați către clienți, tineri cărora să le asigurăm cel mai bun start în carieră și a căror loialitate să o câștigăm asigurându-le cele mai bune beneficii de dezvoltare personală, profesională și financiare“, a declarat Frank Wagner, Președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

În cadrul Campionatului de Management, tinerii se vor familiariza cu procesele specifice companiei Lidl, desfășurându-și activitatea în cadrul magazinelor pe o perioadă determinată și, ulterior, în cadrul sediilor regionale. Aici, participanții vor avea oportunitatea de a învăța despre fluxul de primire, pregătire și expediere a mărfii către magazinele Lidl. Ultima parte a programului se desfășoară la sediul central, unde tinerii beneficiază de formare și pregătire în cadrul fiecărui departament (Achiziții și Marketing, Financiar, Controlling, Juridic, Resurse Umane, Expansiune, Construcții și Imobiliare), astfel încât la final să aibă o imagine de ansamblu asupra companiei, precum și cunoștințele necesare asupra industriei de retail.

Campionatul de Management se încheie cu o evaluare. În urma acesteia, cei mai buni dintre participanți vor primi o ofertă de angajare permanentă la Lidl, adecvată abilităților și aptitudinilor lor.

“Campionatul de Management mi-a dat șansa să mă dezvolt profesional, fiecare etapă fiind o ocazie de a mă confrunta cu noi provocări și de a îmi descoperi noi resurse. Acum pot spune că managementul este sportul în care fac performanță și pentru care mă antrenez zi de zi“, afirmă Alexandrina Ignat, participantă la Campionatul de Management, ediția 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: