LG vine la CES 2016 cu un panou OLED rulabil LG vine la CES 2016 cu un panou OLED rulabil
Încă de acum doi ani sud-coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul display-urilor pentru telefoane și televizoare, își... LG vine la CES 2016 cu un panou OLED rulabil

Încă de acum doi ani sud-coreenii de la LG, unul dintre cei mai mari jucători de pe segmentul display-urilor pentru telefoane și televizoare, își anunțau intenția de a realiza un panou OLED de 18 inci, super subțire, ce ar putea fi rulat exact ca un ziar.

Iată că a venit momentul ca departamentul de ceretare și dezvoltare al LG să își prezințe “copilul”. Oficialii companiei au precizat faptul că vor veni la târgul de electronice de la Las Vegas, un eveniment ce are loc anual în primele zile ale lunii ianuarie, cu noua jucărie.

Doar imaginați-vă, odată ce display-ul va intra în producție de masă, cum va fi să citiți ziarul de pe un dispozitiv care poate replica aproape în totalitate senzația de a avea în mână foile cu informații pe care le veți putea întoarce pe toate părțile, bucurându-vă, în același timp, de cel mai nou gadget disponibil pe piață.

În plus, LG va aduce la CES 2016 și un display de 55 de inci, tot OLED, care poate proiecta simultan două imagini diferite pe ambele părți (un device ideal pentru advertiseri).

Așteptăm cu interes surprizele LG și ale celorlați jucători din industria tech de la CES 2016, eveniment ce se va desfășura în perioada 6-9 ianuarie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: