LG prezinte cea mai cuprinzătoare gamă OLED TV de pe planetă, la International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, între 7 şi 10...
LG 77-INCH 4K ULTRA HD OLED TVLG prezinte cea mai cuprinzătoare gamă OLED TV de pe planetă, la International Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas, între 7 şi 10 ianuarie, 2014. Cei care vor vizita  standul companiei la CES vor avea posibilitatea de a vedea cel mai mare televizor CURBAT OLED ULTRA HD din lume (modelul 77EC9800).

Alături de el, modelele variate ale televizoarelor OLED, de 55 şi 65 inci, pe care compania le oferă. De asemenea, vor mai fi expuse elegantul televizor GALLERY OLED (modelul 55EA8800) şi televizorul OLED CURBAT (modelul 55EB9600), cu amprentă redusă asupra mediului.

“Toate modelele excepţionale OLED expuse la CES 2014 oferă cea mai bună calitate a imaginii şi o estetică rafinată şi modernă,” a declarat In-Kyu Lee, Senior vice preşedinte şi şef al diviziei TV din cadrul companiei LG Electronics Home Entertainment. “Conducând evoluţia televizoarelor în următoarea generaţie, LG va continua să-şi   folosească expertiza tehnologică şi de design pentru a aduce televizoare impresionante OLED pe piaţă.”

Televizoarele CURBATE OLED ULTRA HD de 55, 65 şi 77 inci combină tehnologia WRGB OLED, patentată LG, şi o rezoluţie 4K Ultra HD a ecranului (3840 x 2160  pixeli) pentru un nou nivel de calitate a imaginii şi captivare a spectatorului. Prin umplerea câmpului vizual al privitorului cu imagini superbe, cu contrast ridicat, ecranul 77EC9800 curbat este susţinut de un frumos stand, în formă de frunză. Un produs cu totul diferit este mamutul companiei, reprezentat de modelul de 77 inci, care este câştigătorul categoriei Best of Innovations in cadrul CES Innovations Awards.

77OLED TV_1Temperatura culorii fiecărui pixel de pe enormul ecran de 77 inci este controlată în mod automat de LG Color Refiner, rezultând astfel o mai mare coerenţă şi echilibru.  Raportul de contrast infinit al televizorului este gestionat de către High Dynamic Range (HDR), care este algoritmul companiei. Frapantul televizor CURBAT OLED ULTRA HD se poate mândri, de asemenea, cu efecte vizuale de CINEMA ULTRA 3D.      Datorită tehnologiei tipului de film cu model de încetinire (FPR) şi a rezoluţiei Ultra HD, utilizatorul poate admira cele mai convingătoare efecte 3D văzute vreodată pe un televizor, fără a fi nevoit să îndure diverse interferenţe şi intermitenţe.

Pentru mai multe opţiuni de vizualizare de înaltă rezoluţie, modelul 77EC9800 a fost echipat cu Tru-ULTRA HD Engine Pro, aparţinând LG, care poate îmbunătăţi   conţinutul de tip SD, HD sau Full HD, apropiindu-l de calitatea uimitoare a imaginii de tip 4K. Rezultatele sunt redate mult mai fluent, datorită abilităţii algoritmului îmbunătăţit, cu o super-rezoluţie, de a corecta eventuale erori. Acesta previne redarea unor imagini neclare din procesul de trecere de la un format la altul. Televizorul include, de asemenea, Motion Estimation Motion Compensation (MEMC) (Estimare şi     Compensare a Mişcării) pentru a face acţiunea de pe ecran să pară mai lină, mai clară şi mai realistă.

Consumatorii vor aprecia faptul că televizoarele LG ULTRA HD OLED reprezintă o dovadă a evoluției tehnologice, capabile să decodifice semnale emise atât în format H.264 cât și în HEVC H.256, la 30p sau 60p. Un decodor practic încorporat face  posibilă afișarea conţinutului Ultra HD de pe dispozitive externe conectate prin     porturile HDMI, USB sau LAN ale televizoarelor. Modelul 77EC9800 încorporează, de asemenea, cea mai nouă platformă Smart TV de la LG, permiţând consumatorilor să se bucure de o experienţă de utilizare simplă şi intuitivă.

Concepte Creative, Produse Premiate

77OLED TV_2Fără a neglija aspectul estetic, ascuns în spatele cadrului elegant al GALLERY OLED TV este Canvas Speaker, un puternic canal 2.2 de 100W cu o configurare frontală care garantează audienţei o experiență a sunetului superbă, indisponibilă altui OLED TV. Onorat cu Premiul pentru Inovaţie în cadrul CES 2014, EA8800 de inspiraţie artistică este singura unitate care poate transforma experienţa sunetului dintr-o sufragerie obişnuită într-o veritabilă galerie de artă.

Caracteristica unică eGallery oferă o varietate de moduri de afişare care pot fi activate pentru a crea o atmosferă specifică. De exemplu, Gallery Mode transformă ecranul televizorului într-un cadru în care sunt expuse unele dintre cele mai celebre opere de artă din lume, în timp ce Healing & Remembering Mode ajută la crearea unei atmosfere calde și îmbietoare prin schimbări de sunet şi  imagine.

Noul televizor OLED CU ECRAN CURBAT de la LG, 55EB9600, este un produs foarte eficient şi cu o amprenta redusă asupra mediului. Demonstrând angajamentul companiei pentru un proces de fabricaţie responsabil, acest model este produs cu mai multe materiale reciclabile şi cu un număr de componente considerabil redus față de predecesorul său. Cu o greutate redusă și consum inteligent de energie, 55EB9600 a primit Premiul pentru Inovaţie CES 2014 pentru caracteristicile sale ecologice şi   calitatea superioară de construcţie.

Investind în Viitorul OLED

Pentru a se pregăti pentru creşterea iminentă de cerere pentru OLED TV din întreaga lume, LG își stabileşte baze de producție în mai multe țări. Compania a finalizat deja construcţia noilor fabrici în Brazilia, Polonia, China și Thailanda, cu o unitate avansată în Mexic care îşi va începe de anul acesta activitatea de producție a OLED TV pentru piaţa Nord Americană. Prin crearea acestei reţele de producție a OLED TV la scară globală, LG creează o pistă inovativă în noua generaţie a tehnologiei TV. Cu baze   strategice ce deservesc pieţe locale şi din împrejurimi, LG urmăreşte reducerea costurilor de export și creşterea competitivității preţurilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: