LG anunță disponibilitatea pe piața din România a noului LG F60. Noul smartphone LG F60 dispune de o viteză Quad-Core superioară, capabilă să ruleze...

F60_WHITE_004LG anunță disponibilitatea pe piața din România a noului LG F60. Noul smartphone LG F60 dispune de o viteză Quad-Core superioară, capabilă să ruleze cele mai noi aplicaţii, alături de caracteristicile unice LG de experienţă în utilizare, toate acestea într-un dispozitiv creat pentru un public global, pregătit să facă pasul spre tehnologia 4G LTE.

LG F60 aduce conectivitatea la un cu totul alt nivel, dispunând de o viteză de top 4G LTE şi de un procesor Quad-Core de 1.2GHz pe care rulează sistemul de operare Android 4.4 KitKat. F60 dispune de o carcasă subţire şi compactă, un ecran IPS de 4.5 inci şi o baterie de 2100mAh, realizând astfel un echilibru între performanţă, greutate şi dimensiune care permite ore întregi de divertisment şi productivitate.

LG F60 este dotat cu experienţa de utilizare (UX) specifică LG, adaptată de la LG G3, care include:

  • Gesture Shot permite utilizatorilor să-şi facă selfie-uri cu uşurintă prin deschiderea şi închiderea mâinii în faţa lentilei pentru a declanşa o numărătoare inversă de 3 secunde înainte de declanşare.
  • Front Camera Light sporeşte iluminarea feţei utilizatorului prin afişarea unei lumini albe în jurul ecranului de preview în modul self-portrait.
  • Touch & Shoot permite utilizatorilor să surprindă momentele speciale rapid şi intuitiv printr-o simplă atingere oriunde pe ecran pentru a focaliza şi face poza într-un singur pas.
  • Knock CodeTMdeblochează telefonul F60 într-un singur pas prin intermediul unui cod personalizabil“knock” care este atât comod, cât şi sigur.

F60 va fi disponibil în versiuni single şi dual SIM, perfect pentru utilizatorii business. Telefonul va fi disponibil exclusiv în magazinele Orange începând cu mijlocul lunii octombrie, de la un Euro prin programul buy-back la abonamentul Orange Cangur 16.

Specificaţii:

Ÿ  Chipset: 1,2GHz Qualcomm® Quad-Core

Ÿ  Display: 4,5inci WVGA (207ppi)

Ÿ  Memorie: 1GB RAM / 4GB, 8GB

Ÿ  Cameră: Spate 5MP / Faţă VGA, 1.3MP

Ÿ  Baterie: 2.100mAh

Ÿ  Sistem de operare: Android 4.4.2 KitKat

Ÿ  Dimensiuni: 127.5x 67.9 x 10.6mm

Ÿ  Reţea: 4G LTE

Ÿ  Conectivitate: Bluetooth 4.0 / Wi-Fi / A-GPS

Ÿ  Culori: Negru / Alb (variazăîn funcţie de piaţă)

F60_BLACK_003 F60_BLACK_002 F60_BLACK_001 F60_WHITE_004

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: