Că oficialii LG Group, al doilea cel mai mare conglomerat din domeniul tehnologic din Coreea de Sud, pregătesc lansarea celui mai nou flagship de...
lgeventCă oficialii LG Group, al doilea cel mai mare conglomerat din domeniul tehnologic din Coreea de Sud, pregătesc lansarea celui mai nou flagship de pe segmentul telefoanelor mobile inteligente în cadrul Mobile World Congress, eveniment ce va avea loc la finalul acestei luni la Barcelona, era o informaţie pe care toată industria o aştepta.

Însă, jurnaliştii din ţară ar putea avea acest dispozitiv, G Pro 2, în faţa ochilor mai repede decât se aşteptau. Oficialii companiei au trimis deja invitaţii (“Knock-knock knockin’ on” – inspirit după versurile melodiei lui Bob Dylan “Knockin’ On Heaven’s Door”) pentru un eveniment ce se va desfăşura local.

O serie de fotografii apărute pe site-urile de profil din străinătate redau modul în care ar putea arăta acest nou model al LG, acestea fiind însoţite şi de câteva detalii technice. Se pare că LG G Pro 2 va avea un procesor Snapdragon 800 CPU şi un ecran de  1080p.

LG, vânzări record de smartphone-uri în T4 2013

Aşteptăm cu interes noul smartphone al LG, mai ales că managerii companiei propmit îmbunătăţiri substanţiale ale camerei, un display mai mare şi un design mai atrăgător.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: