Lexus, marele câștigător Auto Express Driver Power Survey 2015 Lexus, marele câștigător Auto Express Driver Power Survey 2015
Șase premii au fost acordate mărcii LEXUS în cadrul AUTO EXPRESS DRIVER POWER SURVEY 2015, desfășurat la Londra, două dintre acestea fiind pentru cel... Lexus, marele câștigător Auto Express Driver Power Survey 2015

Șase premii au fost acordate mărcii LEXUS în cadrul AUTO EXPRESS DRIVER POWER SURVEY 2015, desfășurat la Londra, două dintre acestea fiind pentru cel mai bun producător și cea mai bună mașină.

Modelul LEXUS IS a ocupat locul întâi la categoria “Cea mai bună mașină compactă”, cu un procent de 93,96 % rată a satisfacției printre cei care au răspuns întrebărilor. Succesul în cadrul sondajului reflectă atât creșterea popularității și a aprecierii pentru puterea hibridă a mașinilor LEXUS, cât și o confirmare a fiabilității tehnologiei elegante folosită de LEXUS.

LEXUS NX, noul model de SUV de clasă medie lansat in 2014, marchează un nou succes fiind declarat “Cea mai bine realizată mașină”, la doar șase luni de prezență pe piața britanică.

Meritele LEXUS sunt recunoscute inclusiv la categoria “Cele mai confortabile scaune”, pentru modelul RX.

Steve Fowler, redactorul șef al revistei Auto Express a declarat că acordarea unui număr atât de mare de premii mărcii LEXUS, în cadrul Driver Power 2015, reprezintă un extraordinar motiv de mândrie pentru brandul nipon.

“Poziționarea noului model IS în topul clasamentului reflectă aprecierea cumpărătorilor, în timp ce noul model NX s-a clasat și el în primele locuri, chiar daca este disponibil de doar câteva luni. Faptul că și modelele anterioare ale mărcii LEXUS au fost apreciate de către posesori, pune și mai mult accentul pe fiabilitatea mărcii și calitățile serviciilor ce o însoțesc. LEXUS  a devenit marca ce stabilește standardele de performanță la care alți producători de mașini trebuie să se raporteze și să încerce să le atingă.”

Directorul LEXUS, Richard Balshaw a declarat: “Sondajul Auto Express Driver Power are o acoperire și relevanță impresionante, ceea ce face ca aceste premii să fie cu atât mai valoroase.”

“Opiniile conducătorilor auto din Marea Britanie reprezintă cea mai bună susținere pe care ne-o puteam dori într-o perioadă în care ne extindem portofoliul de modele, aducând astfel un design provocator și tehnologii de top pe piața mașinilor de lux. Cu atât mai mult rămânem fideli conceptului originar de a livra cele mai bune servicii către clienții noștri. Acest deziderat a fost și este respectat de toți cei care reprezintă LEXUS încă de la lansarea brandului, acum 25 de ani.”

Lista premiilor primite de LEXUS în cadrul AUTO EXPRESS DRIVER POWER SURVEY 2015:

Cel mai bun producător

Cea mai bună mașină – a treia generație de LEXUS IS

Cea mai bună compactă în clasa medie – a treia generație de LEXUS IS

Premiul pentru ușurință în condus – a treia generație de LEXUS IS

Premiul pentru cele mai confortabile scaune – a doua generație de LEXUS RX

Premiul pentru calitatea producției- LEXUS NX

Și se pare că cele 6 premii decernate deja nu reprezintă întreaga performanță LEXUS din cadrul AUTO EXPRESS DRIVER POWER SURVEY 2015. Încă două premii așteaptă să fie făcute publice în cadrul acestui an.

Premiile se acordă pe baza răspunsurilor primite de la conducătorii auto-cititori ai revistei Auto Express și ai site-ului autoexpress.co.uk și reprezintă rezultatul interacțiunii lor cu mașinile.

Sondajul din acest an a atras un număr record de răspunsuri- 61.113, confirmând astfel că este cel mai exhaustiv sondaj despre piața auto din Marea Britanie.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: