Lenovo a prezentat, recent, trei noi telefoane: S930 – un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru “dependenţii” de conţinut media; S650 –...

lenovo-smartphonesLenovo a prezentat, recent, trei noi telefoane: S930 – un smartphone de mari dimensiuni (6 inci) asezonat pentru “dependenţii” de conţinut media; S650 – un “cal de muncă” de 4.7 inci compact şi stilat; şi A859, un performant dispozitiv de 5 inci capabil de orice.

Aceste noi dispozitive completează portofoliul de telefoane Lenovo, care include toată gama de modele de la mobilele clasice (feature phone) până la smartphone-uri premium. Lenovo, în prezent al treilea producător de dispozitive inteligente conectate din lume, s-a extins agresiv pe piaţa globală de telefoane inteligente, întroducând smartphone-uri proprii în 18 ţări în ultimii doi ani.

Telefoanele din seria S oferă conţinut media la dimensiuni generoase sau de buzunar

Smartphone-ul S930 îi satisface chiar şi pe cei mai vorace consumatori de conţinut media, prin experienţa video şi gaming oferită, în timp ce S650 este un puternic dispozitiv media de buzunar. Ambele smartphone-uri au doar 8.7 mm grosime şi sunt prevăzute cu aceeaşi carcasă argintie gravata cu laser folosită la Vibe Z. Totuşi, S930 vine cu ecran mare de 6 inci şi 1280×720 pixeli, în timp ce S650 oferă un display gHD IPS de 4,7 inci, 960×540 pixeli, cu unghi larg de vizionare.

Modelul S930 crează o experienţă audio complexă şi imersivă cu ajutorul celor două difuzoare cu tehnologie Dolby Digital Plus şi a senzorilor direcţionali care ajustează sunetul pentru o mai bună senzaţie de spaţialitate.

Echipate cu procesoare MediaTek Quad Core şi Android 4.2, smartphone-urile S930 şi S650 au câte doua sloturi SIM, camere de 8 MP cu flash în spate şi camere frontale, asistate de aplicaţiile Lenovo Super Camera şi Super Gallery, şi 8 GB spaţiu de stocare. Ambele telefoane sunt prevăzute cu control prin gesturi şi cele mai noi personalizări oferite de aplicatia Lenovo Launcher.

lenovo-a859

A859, un smartphone capabil de orice

Conceput pentru o performanţă cuprinzătoare, telefonul A859 combină mai multe caractistici care asigură o experienţă de utilizare excelentă. Disponibil în alb sau negru, A859 are grosimea de 9.2mm şi un ecran IPS de 5 inci, cu o rezoluţie HD de 1280×720 pixeli şi unghi de vizionare de 178°.

La fel ca seria S, A859 este un smartphone dual-SIM, este echipat cu un procesor MediaTek 6582, rulează Android 4.2, are o cameră de 8 MP în spate şi încă una în faţă şi 8 GB spaţiu intern de stocare.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: