Noul YOGA 3 Pro de 13 inch se adresează dorințelor utilizatorilor de a avea un dispozitiv stilat, performant, dar și hardware și software adaptabile....

convertiblenotebook_yoga3pro_tent_O_14_GEN_W_H_1405201107MAILV1Noul YOGA 3 Pro de 13 inch se adresează dorințelor utilizatorilor de a avea un dispozitiv stilat, performant, dar și hardware și software adaptabile. Noul laptop YOGA 3 Pro este foarte ușor și subțire, are un design cu o balama de ultimă generație, ecran QHD+ și tehnologie Harmony, precum și software care se adaptează preferințelor utilizatorilor atunci când dispozitivul este utilizat în diferite moduri.

În timp ce YOGA 2 a devenit sinonim cu ușor și subțire, noul YOGA 3 Pro duce acest concept mai departe, având o grosime cu 17 procente mai mică decât predecesorul său, de numai 12.8 mm, fiind mai subțire decât un pix. PC-ul are doar 1.19kg, fiind astfel cu 14 procente mai ușor decât modelul anterior.

Dispozitivul se bucură de aceste caracteristici datorită noii balamale construite din mai bine de 800 de piese din oțel și aluminiu. Inginerii Lenovo au înnoit design-ul originalului Yoga astfel încât să ofere același grad înalt de flexibilitate și aspect plat oferit de brățările metalice de mână. Noul PC are acum șase puncte de susținere, față de două existente pe modelul anterior. Pentru a completa aceste caracteristici, YOGA 3 Pro vine în trei culori:  Clementine Orange, Platinum Silver și Champagne Gold.

Pentru a duce mai departe conceptul de flexibilitate în utilizare și a veni în completarea caracteristicilor hardware ale Yoga, Lenovo a creat noua experiență software Harmony. Aceasta le oferă utilizatorilor YOGA un nou mod de a descoperi aplicațiile și de a customiza modul în care ele pot fi utilizate. De exemplu, atunci când utilizatorul citește un e-book, software-ul Harmony schimbă automat luminozitatea și gama de culori, adaptându-se luminii din mediul înconjurător.

Când folosiți un software pentru prezentări, Harmony poate activa funcția de control a mișcării, iar atunci când urmăriți un film poate optimiza setările audio. Harmony poate recunoaște și optimiza peste 50 dintre cele mai cunoscute și folosite aplicații. De asemenea, Harmony poate recomanda și alte aplicații și oferă scurtături către acestea.

YOGA 3 Pro le oferă utilizatorilor o experiență excelentă în orice mod încă din momentul în care au deschis laptop-ul. Cu display-ul QHD+ cu o rezoluție de 3200×1800 acest ecran clar afișează impecabil orice imagine, fie că editați fotografii în modul Laptop, că faceți conferințe video în modul Stand, că urmăriți un film în modul Tent, sau că faceți cumpărături online în modul Tabletă. Construit cu ecran tip Gorilla Glass, acesta este conceput pentru a se adapta oricărei nevoi a utilizatorului.

În timp ce imaginile video arată incredibil, YOGA 3 Pro le face să sune spectaculos cu ajutorul boxelor JBL® cu Waves® Audio, care ajustează automat sunetul în fiecare dintre cele patru moduri în care este folosit, astfel încât dacă boxele nu sunt îndreptate spre utilizator, sunetul să fie la fel de clar și curat.

Echipată cu un procesor Intel® Core M și un spațiu de stocare generos de până la 512 GB SSD, precum și placa video integrată Intel, utilizatorii pot accesa aplicații simultan, pot stoca librării digitale și se pot bucura de o experiență video fluentă. YOGA 3 Pro ține utilizatorii conectați mult mai mult timp datorită autonomiei de până la nouă ore, cât și portului de înaltă viteză 802.11 a/c WiFi2.

“Noul PC convertibil YOGA 3 Pro este rezultatul unui rafinament în continuă dezvoltare, dar și a unei comunicări eficiente cu consumatorul,” declară Dilip Bhatia, vicepreședinte design și marketing, PC Group, Lenovo. “În timp ce utilizatorii ne spuneau că iubesc YOGA pentru ceea ce reușesc să facă prin cele patru moduri de utilizare, ne spuneau și că și-ar dori un echipament și mai subțire și ușor. Am răspuns cu un design inovator și am făcut din YOGA un dispozitiv cu adevărat adaptabil și inteligent. Cred că astăzi YOGA este printre cele mai bune computere notebook.”

Lenovo YOGA 3 Pro va fi disponibil de la prețul de pornire de 1,349 USD.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: