Lem’s pune peste 3500 de mp in 2 noi showroom-uri de mobilă Lem’s pune peste 3500 de mp in 2 noi showroom-uri de mobilă
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis în această lună două noi magazine Lem’s în Miercurea Ciuc... Lem’s pune peste 3500 de mp in 2 noi showroom-uri de mobilă

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis în această lună două noi magazine Lem’s în Miercurea Ciuc și Focşani. Cu cele două magazine Lem’s, reţeaua işi măreşte spaţiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Investiţia necesară pentru deschiderea celor două magazine Lem’s este de 3 milioane de lei şi coincide cu lansarea unei noi colecţii de mobilier pentru hol, sub brandul Domino. Colecţia cuprinde 20 module de mobilă şi se adresează persoanelor cu venituri medii care nu sunt la prima achiziţie de mobilier.

1500 de mp de showroom în Miercurea Ciuc

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc se întinde pe o suprafaţă de 1500 de mp şi a fost realizat în urma unei investiţii de aproximativ 1.35 milioane de lei.

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc este situat într-o zonă circulată a oraşului, lângă fabrica de bere, în strada Harghitei.

2100 de mp de showroom în Focşani

Lems HolMagazinului Lem’s din Focşani este cea mai mare investiţie a Lemet din Moldova şi se întinde pe o suprafaţă de 2100 de mp. Lem’s Focşani este a doua cea mai mare suprafaţă de showroom a reţelei de mobile din România, după magazinul din Bucureşti, de la Vulcan Value Center.

Investiţia necesară deschiderii acesti magazin a fost de aproximativ 1.7 milioane de lei. Cu aceste spaţii, reţeaua LEM’S deţine o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

In 2015 Lem’s işi continuă strategia de dezvoltare a reţelei la nivelul intregii ţari, după ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a căror suprafaţă însumată depăşeşte 6.000 de mp. Dintre aceştia 2.000 mp sunt doar în Bucureşti, capitala însumând acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: