Lemet a investit 4,5 milioane de lei în magazine noi, anul acesta Lemet a investit 4,5 milioane de lei în magazine noi, anul acesta
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem’s în Bucureşti.... Lemet a investit 4,5 milioane de lei în magazine noi, anul acesta

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel national, a deschis la jumătatea lunii mai un nou magazin Lem’s în Bucureşti. Magazinul se află în incinta Mega Mall şi măsoară 1400 de mp de showroom. Acesta, ca toate magazinele de mobilă ale Lemet care operează sub brandul Lem’s, este amenajat la un standard unic vizual şi de calitate. Investiţia necesară pentru deschiderea Lem’s București Mega Mall este de 1,3 milioane de lei.

Lem’s este prezent în Bucureşti cu 6 magazine, dintre care 4 magazine proprii şi 2 în franciză, iar suprafaţa totală de showroom măsoară peste 6000 de mp. Cel mai generoasă suprafaţă o are magazinul Lem’s situat în Vulcan Value Center, care se întinde pe doua nivele şi măsoară 2000 de mp.

„Cele 6 magazine din Bucureşti sunt situate în Apărătorii Patriei, Ghencea, Dristor, Obor, Vulcan Value Center, iar cel mai nou în Mega Mall. Toate magazinele Lem’s din Bucureşti se întind pe suprafeţe mari, spaţii necesare pentru expunerea întreagii game de de mobilier a Lemet. Din 2009 şi până în prezent oferta Lem’s a crescut de la aproximativ 900 de corpuri de mobilier, la peste 10.000” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Capitala deţine prima poziţie în topul vânzărilor reţelei de magazine deţinute de producătorul de mobilă Lemet.

Cu magazinul Lem’s Bucureşti Mega Mall, reţeaua ajunge la o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 68.000 de mp.

În 2015, Lemet a continuat strategia de dezvoltare a reţelei Lem’s la nivelul întregii ţari. „În Mega Mall am deschis al treilea magazin Lem’s din acest an, după Miercurea Ciuc și Focşani. Investiţiile în magazinele Lem’s s-au ridicat până acum la 4,5 milioane de lei, pentru aproape 5000 de mp de showroom”, declară Adrian Rizea .

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: