LEGO Ninjago vine la Promenada Mall LEGO Ninjago vine la Promenada Mall
În pragul Zilei Internaționale a Copilului, la mall Promenada, cei mici dau viață celui mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului. Pe 30... LEGO Ninjago vine la Promenada Mall

În pragul Zilei Internaționale a Copilului, la mall Promenada, cei mici dau viață celui mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului. Pe 30 și 31 mai, LEGO® Ninjago îi provoacă pe copii să demonstreze că sunt adevărați ninja, terminând cu succes cele 6 misiuni. Din oră în oră, cei mai iscusiți primesc premii speciale, iar, la final, toți participanții sunt răsplătiți pentru eforturile lor.

Copiii vor intra în lumea LEGO® Ninjago, alături de celebrele personaje din serie, Cole, Jay, Kai, Zane, Sensei Garmadon, Lloyd, Krait și mulți alții. Îndrumați de personajele lor preferate, micuții se vor întrece în cele 6 probe ninja, care le vor pune la încercare perspicacitatea și îndemânarea, în lupta cu răul. Seria de evenimente se va încheia cu construcția unei superfigurine LEGO®.

MISIUNEA 1: SPIONAJUL – Copiii vor trebui să identifice diferențele dintre două modele construite din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 2: ECHILIBRUL – Participanții își vor demonstra echilibrul mergând pe drumul îngust construit din cărămizi LEGO®.

MISIUNEA 3: ISTEȚIMEA – Cei mici vor trebui să-și arate cunoștințele, răspunzând corect la întrebările dintr-un chestionar.

MISIUNEA 4: SPIRITUL DE ECHIPĂ – Această calitate va fi pusă la încercare într-un labirint din care numai colaborarea cu coechipierii îi va putea ajuta pe copii să găsească ieșirea.

MISIUNEA 5: CONSTRUCȚIA – Participanții vor cere o misiune de construcție pe care o vor duce la capăt cu ajutorul cărămizilor LEGO®.

MISIUNEA 6: AJUTORUL – Ultima probă ce demonstrează calitățile de ninja ale micuților îi va reuni pe toți participanții. Aceștia vor construi, împreună, o superfigurină LEGO® ninja, înaltă de 2m.

Evenimentul LEGO® Ninjago are loc pe 30 și 31 mai, între orele 12:00 – 20:00, în mall Promenada, la nivelul -1.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: