LEGO deschide un nou magazin în Sun Plaza București LEGO deschide un nou magazin în Sun Plaza București
Deschiderea oficială a Magazinului Certificat LEGO din Sun Plaza Shopping Center va avea loc în 28 septembrie 2017 și va fi marcată de o... LEGO deschide un nou magazin în Sun Plaza București

Deschiderea oficială a Magazinului Certificat LEGO din Sun Plaza Shopping Center va avea loc în 28 septembrie 2017 și va fi marcată de o tombolă cu premii pentru primii 1 000 de clienți ai magazinului. 

Având o suprafață de 200 mp., magazinul este conceput astfel încât să ofere o experienţă completă axată pe interacţiunea directă cu brandul LEGO. În cadrul magazinului este amenajat un spaţiu de joacă unde copiii pot experimenta la faţa locului joaca cu piese LEGO® şi LEGO® DUPLO®.

Cei care preferă să realizeze creaţii proprii vor avea la dispoziţie peretele „Pick-a-Brick”, ce conţine o sortimentaţie variată de piese individuale. Şi pentru că minifigurinele LEGO sunt cele care însufleţesc orice construcţie, din magazin nu putea să lipsească Turnul ”Build a Minifigure” unde fiecare poate combina o varietate de componente pentru a crea o Minifigurină proprie, având posibilitatea de a o cumpără la final.

Experiența de joacă poate fi continuată apoi în mediul virtual, pentru că în magazin este instalat și un play-station la care copiii sunt invitați să încerce jocuri video cu personajele LEGO preferate. În premieră în România, în Magazinul Certificat LEGO din Sun Plaza este amplasat un ”Digital Box” care face ca seturile LEGO să prindă viață în 3D, odată scanate în fața ecranului.

Magazinul deţine gamă completă de produse LEGO disponibile în România: aproximativ 600 de tipuri de seturi de construcţie adaptate fiecărei categorii de vârstă în parte, începând cu seturile LEGO DUPLO recomandate de la vârsta de 1.5 ani, şi până la complexele seturi LEGO Mindstorms ce se pretează a fi folosite ca materiale didactice în licee, iar colecţionarii LEGO vor găsi aici seturi exclusive sau greu de găsit.

Oferta de seturi şi piese LEGO este completată de o varietate mare de cutii de depozitare în formă de cărămizi LEGO şi de o serie de obiecte personalizate cu logo-ul cunoscutului brand: brelocuri, carneţele, magneţi, lanterne, sticle pentru apă.

Bine de știut!

LEGO Group este o companie privată, proprietate de familie, cu sediul în Billund, Danemarca. Bazându-se pe emblematica cărămidă LEGO®, The LEGO Group este unul dintre cei mai importanți producători mondiali de jucării. Călăuzită de motto-ul: „Doar cel mai bun este suficient de bun”, compania este angajată să ajute dezvoltarea copiilor și are drept obiectiv să inspire și să dezvolte constructorii de mâine prin joacă și învăţare creativă. Produsele LEGO sunt vândute în întreaga lume.

Magazinul Certificat LEGO din Sun Plaza Shopping Center este deținut de partenerul LEGO România – Brick Depot SRL. Acesta mai deține Magazinele Cerificate LEGO din Promenada Mall București, Mega Mall București, VIVO! Cluj-Napoca și Coresi Shopping Resort Brașov.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: