Laura Musuroaea: nu m-am gandit niciodata ca vlogging-ul va deveni ceva serios! Laura Musuroaea: nu m-am gandit niciodata ca vlogging-ul va deveni ceva serios!
Laura Musuroaea a descoperit pasiunea pentru vlogging acum sapte ani. Urmarea foarte mult comunitatea din afara si i s-a parut ceva foarte interesant si a... Laura Musuroaea: nu m-am gandit niciodata ca vlogging-ul va deveni ceva serios!

Laura Musuroaea a descoperit pasiunea pentru vlogging acum sapte ani. Urmarea foarte mult comunitatea din afara si i s-a parut ceva foarte interesant si a zis … “de ce nu”. Cum îmbina ea vlogging-ul cu fotografia si care sunt trendurile în ceea ce privește vlogging-ul… ne spune in urmatoarele randuri!

  1. Cand ai descoperit pasiunea pentru vlogging? Cum ai dezvoltat-o?

Nu m-am gandit niciodata ca va deveni ceva serios, la inceput a fost strict un hobby. Dupa 2 ani de cochetat cu toata ideea asta, mi-am dat seama ca pot sa fac ceva foarte tare si atunci am inceput serios sa ma dezvolt. M-am apucat sa invat editare, sa filmez, cum sa pun lumina etc.

  1. Cum imbini vlogging-ul cu fotografia?

Eu sunt pasionata de tot ce inseamna vizual si nu cred ca as putea vreodata sa renunt la una din ele. Mi se pare ca fiecare are rolul ei.

Fotografia o folosesc foarte mult pe blog si pe Instagram si evident vloggin-ul pe Youtube. Cel mai haios este sa ma vezi la un eveniment cu aparatul foto in mana filmand in timp ce cu cealalta mana fac poze pentru Instagram :))

  1. Care este materialul video de care esti cea mai mandra? Dar fotografie?

Cred ca este greu sa aleg pentru ca sunt mandra de toate. Si asta pentru ca de la material la material observ ca evoluez si ca muncesc tot mai mult. In plus, eu nu cred in termenul “cel mai bun”.

Nu cred ca exista cea mai buna fotografie, cel mai bun video, cel mai bun blogger sau vlogger.

  1. Care sunt trendurile în ceea ce privește vlogging-ul?

In momentul asta se merge foarte mult pe montaj pe muzica, filmari de mod, cadre scurte dar de impact. Prind foarte bine clipurile interactive, energice si genul acesta de clipuri au inceput sa le inlocuiasca pe cele statice in care stai in fata camerei si vorbesti.

  1. Care este cea mai mare provocare pentru un vlogger?

Sa fie always ON. Trebuie sa fii mereu la curent cu tot, sa impartasesti ceea ce faci cu publicul tau, sa fii mereu fresh. Nu este un job 9-6, este un job 24 din 24.

  1. Ce sfaturi ai pentru un vlogger amator care vrea să devină unul profesionist? Ce pași ar trebui să urmeze?

Sa se uite putin peste trend-uri: ce se cauta azi, la ce se uita lumea, ce subiecte sunt HOT acum. De asemenea sa studieze putin cateva tehnici de marketing, sa invete sa targeteze un public anume.

Si nu in ultimul rand sa incerce sa aiba o imagine cat mai buna, un sunet bun si o editare buna. Iar asta nu se realizeaza neaparat cu cel mai scump exhipament, iti trebuie doar cateva trucuri si cunostiinte in domeniu.

  1. Ce planuri ai pentru viitor în ceea ce privește vlogging-ul?

Up, up, up! Ma pregatesc sa atac piata internationala. Am inceput sa creez materiale in limba engleza. De asemenea vreau sa dezvolt si mai mult partea de editare, sa aduc mai multe elemente de grafica.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: