LAUNCHub, un fond de investitii bulgar de tip seed care dispune de fonduri in valoare de 9 mlioane de euro, este in cautarea unor...
launchhubLAUNCHub, un fond de investitii bulgar de tip seed care dispune de fonduri in valoare de 9 mlioane de euro, este in cautarea unor startup-uri care dezvolta produse gata sa revolutioneze lumea tehnologiei.

Astfel, pana pe 23 februarie, startup-urile romanesti din zona de tech, aflate in cautare de finantare (fondul ofera finantare de pana la 200.000 de euro proiectelor castigatoare), pot aplica pe site-ul http://launchub.com/.

Ciprian Borodescu și start-up-ul Appticles, finanțare de până la 200.000 de euro la LAUNCHub

Fondul de investitii se adresează start-up-urilor din sectorul digital din Europa de Sud-Est, care au deja un produs si o echipa de lucru.

De la fondarea sa, in 2012, LAUNCHub a investit aproximativ 3 milioane de euro in 35 de echipe din Europa de Sud-Est (fondul si-a deschis oferta de finantare catre sapte tari europene, in afara de Bulgaria, Romania, Croatia, Macedonia si Grecia, facand parte si Slovenia si Ucraina).

In acelasi timp, patru start-up-uri romanești, Appticles, GameMatch, UseTogether si TxtFeedback, fac parte deja din portofoliul fondului de investiții.

Programul de selectie LAUNCHub se va incheia cu evenimentul Long-Weekend, la finalul lunii martie, in Sofia, unde echipele care au trecut de primele etape de selectie, vor primi coaching si mentorat si isi vor prezenta ideile de afaceri pe baza carora vor fi selectate pentru obtinerea unei investitii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: