LANIDOR anunță reduceri de până la 70% și deschiderea unui nou magazin  LANIDOR anunță reduceri de până la 70% și deschiderea unui nou magazin 
LANIDOR, cel mai mare retailer portughez de haine pentru femei, anunță campania Winter Sales, cu reduceri de până la 70% pentru colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017.... LANIDOR anunță reduceri de până la 70% și deschiderea unui nou magazin 

LANIDOR, cel mai mare retailer portughez de haine pentru femei, anunță campania Winter Sales, cu reduceri de până la 70% pentru colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017.

Campania se va deșfășura în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2017, cu reduceri de 70% pentru articolele de iarnă de la pulovere, geci, paltoane, jachete, cardigane, cape la încălțăminte și accesorii precum mânuși și căciuli și de până la 60% la alte produse precum rochii, cămăși, pantaloni, eșarfe.

„Campania Winter Sales este perioada ideală de cumpărături pentru clientele care vor să își completeze garderoba de iarnă la prețuri foarte avantajoase. LANIDOR, prin articolele sale, se adresează femeii moderne, de carieră, care pune preț pe calitatea materialelor, dar care vrea să fie în pas cu moda și să ofere o notă personală fiecărei ținute, evitând monotonia și alegând imprimeurile specifice brandului”, spune Adrian Dumitrescu, managing partner QAZ Fashion Retail.

QAZ Fashion Retail preconizează că 40% din colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 va fi vândută în primele două săptămâni de campanie, datorită ninsorilor din ultima săptămână.

Noua colecție LANIDOR Primăvară-Vară 2017 va fi disponibilă în magazin începând cu luna februarie și va cuprinde articole vestimentare și accesorii care pun accent pe detalii și design, în culori și materiale deosebite.

Pentru 2017, QAZ Fashion Retail, firma care deține franciza LANIDOR, vizează deschiderea celui de-al doilea magazin, de data aceasta în mall-ul Sun Plaza, din București, și estimează o cifră de afaceri de 250.000 euro. Pe termen lung, compania intenționează să dezvolte LANIDOR la nivel național și să aducă pe piața locală GLOBE, un brand exclusivist din segmentul de lux aflat în portofoliul retailerului portughez.

„Cel mai probabil, magazinul va fi deschis la sfârșitul verii, proiectul fiind deja demarat. Un nou magazin ne va ajuta să creștem vânzările și să ajungem la cifra de afaceri estimată pentru 2017, de 250.000 euro. Pe termen lung ne dorim să deschidem câte două magazine noi pe an, iar în funcție de rezultate să aducem în România și alte branduri din portofoliul LANIDOR”, a adăugat Adrian Dumitrescu.

Brandul LANIDOR, aflat la etajul unu al mall-ului ParkLake, a intrat în România sub formă de franciză deținută de către firma QAZ Fashion Retail, în luna septembrie 2016, și se încadrează la categoria industriei de modă premium.

La nivel internațional, brandul LANIDOR, cel mai mare retailer portughez de haine pentru femei, este prezent cu unități deschise în zece țări din Uniunea Europeană, dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11-a țară în care brandul de modă este disponibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: