La nivel global, 1 din 7 oameni folosește Gmail La nivel global, 1 din 7 oameni folosește Gmail
Nu doar Zuckerberg are motive să fie fericit că WhatsApp a ajuns să fie folosit de 1 din 7 oameni din întreaga lume. Bucuria... La nivel global, 1 din 7 oameni folosește Gmail

Nu doar Zuckerberg are motive să fie fericit că WhatsApp a ajuns să fie folosit de 1 din 7 oameni din întreaga lume. Bucuria este împărtășită și de cei de la Google, care au anunțat recent faptul că servicul de mail al companiei, Gmail, a ajuns să fie folosit de 1 miliard de persoane.

Potrivit lui Sundar Pichai, CEO-ul Google, Gmail a ajuns să fie al șaptelea serviciu oferit de companie care atinge pragul de un miliard de utilizatori. Pe listă se află și motorul de căutare, browserul Chrome, sistemul de operare Android, magazinul virtual Google Play, hărțile – Maps – și YouTube.

Totodată, Alphabet, numele sub care întregul business Google a fost reorganizat anul trecut, a realizat venituri de 21,3 miliarde de dolari în trimestrul patru din 2015, în creștere comparativ cu perioada similară din 2014 – 18,1 miliarde de dolari.

Trustul Alphabet: reorganizări în business-ul și conducerea Google. Sundar Pichai, noul CEO al gigantului american

Profitul operațional al Alphabet a ajuns la 5,3 miliarde de dolari la finalul T4 2015, comparativ cu 4,3 miliarde de dolari în T4 2014.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: