La masa de poker… online La masa de poker… online
După o experiență interesantă în care Dan Chișu ne-a predat o lecție la masa de poker, iar Vlad Petreanu ne-a arătat de ce cumpătarea... La masa de poker… online

După o experiență interesantă în care Dan Chișu ne-a predat o lecție la masa de poker, iar Vlad Petreanu ne-a arătat de ce cumpătarea este bună, acum a venit vremea să ne descurcăm singuri și să jucăm o partidă online. La masă, aceași combatanți: Horia Ghibuțiu, Vlad Petreanu, Vladimir Drăghia, Chinezu, Otravă și … subsemnatul.

Iar pentru ca jocul să fie mai interesant, am ales să ieșim ca băieții la o bere la Stadio și să jucăm de pe telefoane sau laptopuri. Zis și făcut. Masa a fost, deja, aranjată de cei de la pokerstars.ro, iar în conturile noastre au fost aruncate câte 5.000 de jetoane pentru fiecare.

Drăghia este decis să nu mai iasă printre primii de la masa de joc și nu mai joacă la cacealma. Cu berea în față, Chinezu este decis să câștige potul cel mare, dar iese primul din joc.

După un classic “all in” câștigat de Vlad Petreanu. Și nu au trecut decât 20 de minute. Îmi intră o mână bună și contul meu se dublează. Sar de 10.000 de jetoane. Bucurie mare. Horia și Otravă intră mai greu în joc, dar ies pe rând… Bucurie dublă.

pokerstars3

Într-un final, rămân la masă cu Draghia și Vlad. Timp de o oră ne tatonăm și o parte din jetoane se plimbă de la unul la altul. Urmează o pauză de câteva minute, care nu mi-a prins bine. Cinci mâini la rând nu prind nici-o carte bună și potul meu ajunge la 2000 de jetoane. Cer o bere. Cine știe, poate mi se schimbă norocul. Dar pokerul nu este despre noroc.

Îmi dau repede seama că pot aștepta să îmi revin sau… să joc la cacealma. Aleg a doua variantă, dar Vlad Petreanu se prinde de schemă. Aleg un “all in” cu jumătate de gură, Vladimir se retrage, dar Vlad plătește, având vreo 18.000 de jetoane în buzunar.

După aproape 3 ore de joc, ies pe locul 3. Comand un cheesecake să mai îndulcesc amarul. Drăghia se mai luptă o oră cu Vlad, însă și el pierde lupta. O experiență inedită, dar Vlad ne-a bătut din nou.

pokerstars2

Iar acum lucrurile devin și mai interesante. Și pentru voi. Mâine seara (28 aprilie), la ora 19, putem să jucăm împreună o partidă de poker online. Eu vă transmit aici cordonatele, iar voi vă puteți loga la masa noastră.

Cum? Simplu: alegeți … Community Freeroll –T# 1545003830 (Freerolls are in tab Tournaments, Type – ‘Private’), parola: blog. Vă puteți înregistra cu 24 de ore înainte pentru a vă acomoda cu platforma pokerstars.ro.

Pași de urmat:

–          Sa vă faceți cont

–          Sa instalați softul

–          Sa vă familiarizați cu platforma

–       Ca să intri, trebuie să te înregistrezi ca participant. Dai click pe tab-ul Tournaments. Dedesubt, la Game alegi No Limit Hold’em, iar la Buy-in alege Freeroll. Ar trebui să apară Romanian Blogger Community Freeroll. Este turneul nostru private. Dacă în dreapta scrie registering, înseamnă că încă te mai poți înregistra ca să joci.
–          Turneul are indicativul T# 1545003830. Parola este blog … cu litere mici. Dai enter și ești la masa noastră.

pokerstars4

pokerstars3

pokerstars2

pokerstars

pokerstars5

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: