Pentru că Ziua îndrăgostiților pândește după colț și dacă  oscilați, încă, asupra cadoului potrivit pentru persoana iubită, ne-am gândit să vă oferim o mână...
HamoD8_3327_B(1) Pentru că Ziua îndrăgostiților pândește după colț și dacă  oscilați, încă, asupra cadoului potrivit pentru persoana iubită, ne-am gândit să vă oferim o mână de ajutor. Asta dacă vă plac vacanțele exotice și vă puteți lipsi de 100.000 de dolari. Astfel, pentru a beneficia de cea mai tare vacanță din viața voastră, vă invităm să încercați serviciile Qualia Resort (stațiunea este situată pe Insula Hamilton din zona Marii Bariere de Corali).

Puteți achiziționa pachetul în valoare de 100.000 de dolari ca și cadou pentru Valentine’s Day, însă îl puteți folosi până la finalul acestui an. Ce primiți în schimbul acestei sume?

De exemplu o călătorie cu un avion privat de la Sydney, Melbourne sau Brisbane până pe insulă, șapte nopți de cazare în cadrul resortului (unde veți fi serviți cu mic dejun a la carte și cină), plimbări cu elicopterul, un prânz privat pregătit special de chef-ul Qualia, plimbări cu yachtul, tratamente spa, acces la terenul de golf sau o croazieră exclusivistă.

HamoD8_3210HamoDay9_3488_HR(1)qualia_QLD spanner crab_ heirloom tomato_ avocado_2HamoD8_3073

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: