KRUK România, număr dublu de absolvenți angajați în companie la sfârșitul celui de-al 2-lea program de internship KRUK România, număr dublu de absolvenți angajați în companie la sfârșitul celui de-al 2-lea program de internship
Pentru cel de-al doilea an consecutiv, compania KRUK România a organizat un program de internship în cadrul departamentului Juridic. În 2015 compania a organizat... KRUK România, număr dublu de absolvenți angajați în companie la sfârșitul celui de-al 2-lea program de internship

Pentru cel de-al doilea an consecutiv, compania KRUK România a organizat un program de internship în cadrul departamentului Juridic.

În 2015 compania a organizat prima sesiune de internship, iar anul acesta a urmat cel de-al doilea program de pregătire, desfășurat pe o perioadă de două săptămâni, la care au participat 22 de absolveți și studenți din anii finali ai Facultății de Drept și Administrație din cadrul Universității Valahia din Târgoviște.

Pe parcursul celor două săptămâni, participanții la internship au trecut printr-o serie de activități. Două sesiuni de training pe parcursul a două zile: un curs de Comunicare și un curs de Negociere, schimb de experiență (training on the job), dar și exerciții interactive.

Cei 22 de studenți au fost primiți de 13 colegi din cadrul departamentului Juridic, care au avut grijă de ei pe toată perioada sesiunii de pregătire și s-au asigurat că le vor prezenta cât mai multe aspecte ale activității de consilier juridic și ale departamentului Juridic. Dintre cei 22 de participanți au fost angajați 14, cu începere programului din data de 3 mai 2016, dublu față de numărul celor angajați anul trecut după sesiunea de internship.

KRUK este specializată în managementul integrat al creanțelor, având clienți atât din sectorul financiar, cât și companii de servicii.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: