Koton a deschis primul magazin din Oltenia, în Mercur Center Craiova Koton a deschis primul magazin din Oltenia, în Mercur Center Craiova
Koton, liderul retailului de fashion din Turcia, a deschis, recent, primul său magazin Pop-Up Store din Oltenia, în Mercur Center Craiova. Magazinul este situat... Koton a deschis primul magazin din Oltenia, în Mercur Center Craiova

Koton, liderul retailului de fashion din Turcia, a deschis, recent, primul său magazin Pop-Up Store din Oltenia, în Mercur Center Craiova. Magazinul este situat la etajul 4 al centrului comercial, unde ocupă o suprafaţă generoasă de peste 600 mp, în care pasionaţii de shopping vor regăsi haine şi accesorii pentru femei, bărbaţi şi copii.

Brandul Koton pune accent pe calitate şi varietate și este prezent în 30 de ţări, având deja o tradiție recunoscută internaţional. Casual, urban sau elegant, aşa pot fi descrise modelele pe care pasionaţii de shopping le vor găsi în magazinul Koton Pop-Up Store din Mercur Center.

Magazinul beneficiază şi de o excelentă expunere a articolelor de îmbrăcăminte şi accesorii, ca urmare a schimbărilor de design interior, lumini şi mobilier.

Ne bucurăm să fim prezenţi în mijlocul craiovenilor şi să aducem brandul Koton în opţiunile lor de shopping. Am ales Mercur Center după o analiză atentă a pieţei şi suntem convinşi că aici, în inima Craiovei, colecţiile Koton se vor remarca prin modele trendy pentru orice iubitor al modei. Koton va fi întotdeauna o alegere inspirată” – Maria Hangiu, Deputy Country Manager Koton România.

La nivel internațional, Koton deține o rețea proprie de 515 magazine, fiind printre cei mai puternici retaileri pe piața de fashion. 

Deschiderea magazinului Koton Pop-Up Store în Mercur Center confirmă promisiunea făcută clienţilor noştri, aceea de a îmbunătăţi permanent mixul de retaileri şi de a-l adapta la preferinţele consumatorului craiovean. Preocuparea noastră permanentă este de a aduce noi branduri, pentru că ne dorim să oferim o experienţă completă de shopping, urban lifestyle și divertisment de calitate. În perioada următoare pregătim şi alte surprize plăcute celor care ne trec pragul” – Dumitru Răduţ, director general Mercur Center Craiova.

Mercur Center este cea mai nouă și modernă investiție de pe piața centrelor comerciale din Craiova, ce oferă pe o suprafaţă închiriabilă de peste 12.000 mp zeci de branduri naţionale şi internaţionale, decorațiuni și articole pentru casă, magazine de bijuterii, parfumuri și cosmetice, echipamente sportive, supermarket cu prețuri mici, food court, cinema multiplex, cafenele, magazine cu jucării, spații de joacă pentru copii, sală de fitness şi aerobic, toate într-o atmosferă modernă și relaxantă pentru întreaga familie.

Mercur Center este un proiect dezvoltat de SIF Oltenia, în urma unei investiţii în modernizare de peste 12 milioane euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: