Kiwi pleacă-n depărtare, unde crezi tu oare? Kiwi pleacă-n depărtare, unde crezi tu oare?
Primăvara de anu’ ăsta vine cu un super cadou din partea Old Mout: o aventură în Noua Zeelandă și multe, multe, multe alte premii.... Kiwi pleacă-n depărtare, unde crezi tu oare?

Primăvara de anu’ ăsta vine cu un super cadou din partea Old Mout: o aventură în Noua Zeelandă și multe, multe, multe alte premii. Iar, pentru fiecare Old Mout înscris în campanie, se donează 1 leu către Kiwis for Kiwi, asociația care luptă pentru salvarea păsărilor Kiwi din Noua Zeelandă.

Așadar, cumpără Old Mout în perioada 1 martie – 30 aprilie, înscrie-te în campanie pe http://www.oldmoutcider.com/și poți pleca chiar tu într-o aventură de 2 persoane în Noua Zeelandă.

În plus, la fiecare doză sau sticlă de Old Mout achiziționată în perioada campaniei, 1 leu se donează automat către Kiwis for Kiwi.

PS: Dacă te întrebi care este legătura între Kiwi și Old Mout, îți spunem noi: Old Mout este un cidru obraznic de bun, originar din Noua Zeelandă. Iar pasărea Kiwi… știi deja că este simbolul oficial al țării, nu? #OldMoutAdventures

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: