Kit pentru supraviețuit la plajă cu produse BIO de la Life Care Kit pentru supraviețuit la plajă cu produse BIO de la Life Care
Vara este perioada în care vremea însorită și planurile de vacanță ne oferă toate motivele să fim fericite și să ne bucurăm de momente... Kit pentru supraviețuit la plajă cu produse BIO de la Life Care

Vara este perioada în care vremea însorită și planurile de vacanță ne oferă toate motivele să fim fericite și să ne bucurăm de momente minunate alături de cei dragi. La plajă, sub răsfățul razelor soarelui sau oriunde alegem să ne petrecem timpul liber, vara avem nevoie întotdeauna de cele mai sănătoase produse de protecție solară, pentru hidratarea pielii și, de ce nu, pentru accentuarea feminității și senzualității. 

De aceea, Life Care îți propune un kit de vară imbatabil, care te ajută să-ți menții cu ușurință pielea sănătoasă și hidratată și să-ți pui în valoare frumusețea.

Plănuiești să-ți petreci un concediu de cel puțin o săptămână la mare? Sau preferi să te bucuri de apa caldă și priveliștea minunată la final de săptămână? Indiferent cât de prelungită este expunerea la soare, ai nevoie încă din primele minute de protecție eficientă împotriva radiațiilor UVA/UVB. Emulsia pentru protecție solară cu ulei de argan BIO, SPF 25 de la Krauter este îmbogățită cu Uleiul de argan bio, bogat în acizi grași esențiali omega-3 și omega-6, care ajută la regenerarea pielii, accentuează procesul de bronzare și lasă pielea catifelată. Emulsia este rezistentă la apă, asigură o bronzare uniformă și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Temperaturile ridicate înseamnă și faptul că pielea se deshidratează mai ușor și, de asemenea, este în pericol să se usuce din cauza umidității. Loțiunea de corp cu aromă de vanilie Biotissima oferă pielii senzația de relaxare și confort. Loțiunea conține Aloe Vera BIO, cu acțiune calmantă și regenerantă și unt de shea, bogat în acizi grași esențiali, și vitaminele A, K, și E, pentru hrănirea intensivă a pielii.

Culorile verii se poartă și pe buze! Luciul de buze Biotissima make-up candy orange are o nuanță de portocaliu care se potrivește nuanței naturale a buzelor, oferindu-le un aspect natural și strălucitor. Luciul de buze este certificat BIO, protejând astfel sănătate buzelor. Ingredientele naturale înmoaie și hidratează buzele și mențin aspectul plin și apetisant preferat.

Produsele Life Care sunt create pentru a oferi cea mai bună îngrijire, inspirată de darurile naturii. Sănătatea este prețioasă și este un ingredient esențial al frumuseții și al unei vieți fericite.

Înființată în 2005, Life Care este prima și cea mai importantă companie românească din domeniul vânzărilor directe. Portofoliul companiei include peste 500 produse certificate BIO, create după rețete originale Life Care și produse în fabrici din Germania, Italia, Franța, dar și Israel sau SUA: cosmetice și produse de îngrijire personală, suplimente nutritive și cosmetice terapeutice, precum și produse destinate curățenei și îngrijirii casei. Acestea pot fi achiziționate atât direct, de la partenerii Life Care, cât și online, pe www.life-care.com. Astăzi, Life Care înseamnă peste 5 milioane de consumatori unici, mai mult de 20 milioane de produse vândute și peste 2 milioane de pachete livrate consumatorilor.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: