Kingston Digital extinde capacitatea cardurilor SD, ideale pentru camerele HiDef Kingston Digital extinde capacitatea cardurilor SD, ideale pentru camerele HiDef
Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., una dintre cele mai mari companii de pe segmentul produselor de memorie,... Kingston Digital extinde capacitatea cardurilor SD, ideale pentru camerele HiDef

Kingston Digital Europe Co LLP, divizie a companiei Kingston Technology Company Inc., una dintre cele mai mari companii de pe segmentul produselor de memorie, adaugă cardurile cu capacitate de 128GB, respectiv 256GB gamei SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 (U3).

Specificațiile UHS-I U3 (Ultra High-Speed Bus, Speed Class 3) garantează performanțe de minimum 30MB/s la citire și scriere și suficientă lățime de bandă pentru înregistrarea și redarea fără întreruperi a videoclipurilor în format 4K. Cardurile Kingston SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 oferă viteze de 90MB/s la citire și 80MB/s la scriere, fiind de 9 ori mai rapide la citire, respectiv de 8 ori mai rapide la scriere în comparație cu cardurile SD standard cu clasă de viteză 10. Vitezele mai mari garantează o mai bună integritate a fotografiilor și videoclipurilor reducând blocajele, precum și timpi mai buni de upload al fișierelor în PC, în special atunci când sunt folosite cititoarele de carduri cu interfață USB 3.0.

Cardurile cu capacitate mai mare sunt ideale pentru camerele foto Digital Single Lens Reflex (D-SLR), Digital Single Lens Mirrorless (D- SLM) și camerele video, permițându-le utilizatorilor să salveze fișiere high-definition mai mari, inclusiv în format Full HD (1080p), Ultra HD (2160p), 3D și videoclipuri 4K2K. Pe lângă capturile video în format 4K, noile carduri pot fi utilizate pentru fotografiile realizate în modul rafală sau continuu.

Cardurile SDHC/SDXC UHS-I clasa de viteză 3 vin cu garanție pe viață și suport tehnic gratuit.

Specificațiile cardurilor flash Kingston SDHC/SDXC UHS-I U3:

 • Versatilitate: Performanța oferită de clasa de viteză 10 atunci când e folosit într-un device non-UHS-I
 • Siguranță: switch-ul integrat de protecție la scriere previne pierderea datelor
 • Compatibilitate: cu dispozitivele SDHC și SDXC; cardurile SDXC nu sunt compatibile cu dispozitivele/readerele compatibile SDHC
 • Formatul fișierelor: FAT32 (SDHC 16GB, 32GB); exFAT (SDXC 64GB, 128GB, 256GB)
 • Garanție: pe viață, alături de suport tehnic gratuit
 • Capacitate: 16GB, 32GB, 64GB, 128GB și 256GB (O parte din capacitatea de stocare listată pe dispozitivul Flash e utilizată pentru formatare și alte funcții, nefiind astfel disponibilă pentru stocarea datelor. Astfel, capacitatea disponibilă pentru stocare este mai mică decât cea listată pe produse.)
 • Dimensiuni: 24mm x 32mm x 2,1mm
 • Temperaturi de funcționare: -25°C până la 85°C
 • Temperaturi de stocare: -40°C până la 85°C
 • Voltaj: 3,3V
 • Performanță: până la 90MB/s la citire și 80MB/s la scriere; UHS-I Speed Class 3 (U3) (Viteza poate varia în funcție de configurația host-ului și a device-ului.)

Model   Capacitate

16GB SDHC UHS-I Speed Class 3 Flash Card         SDA3/16GB

32GB SDHC UHS-I Speed Class 3 Flash Card         SDA3/32GB

64GB SDXC UHS-I Speed Class 3 Flash Card         SDA3/64GB

128GB SDXC UHS-I Speed Class 3 Flash Card       SDA3/128GB

256GB SDXC UHS-I Speed Class 3 Flash Card       SDA3/256GB

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: