KFC România anunţă prezenţa celebrului actor din Game of Thrones, Kristian Nairn, în Haunted Camping-ul din pădurea Hoia-Baciu KFC România anunţă prezenţa celebrului actor din Game of Thrones, Kristian Nairn, în Haunted Camping-ul din pădurea Hoia-Baciu
KFC România anunţă un parteneriat cu renumitul actor Kristian Nairn, prezent pe line-up-ul de DJs de la festivalul UNTOLD. Acesta se alătură campaniei KFC... KFC România anunţă prezenţa celebrului actor din Game of Thrones, Kristian Nairn, în Haunted Camping-ul din pădurea Hoia-Baciu

KFC România anunţă un parteneriat cu renumitul actor Kristian Nairn, prezent pe line-up-ul de DJs de la festivalul UNTOLD. Acesta se alătură campaniei KFC și va fi prezent în camping-ul bântuit, situat în Hoia-Baciu, una dintre cele mai înfricoşătoare păduri din Europa.

În cadrul unui meet & greet organizat în Haunted Camping, câștigătorii vor putea să stea de vorbă cu actorul, să-i pună întrebări şi să se fotografieze alături de acesta. Vedeta va fi prezentă în camping pe 1 august 2019.

Participanţii care se înscriu pe platforma https://kfc.ro/untold până pe 20 iulie 2019, au şansa de a câştiga un loc de cazare în camping pe durata festivalului și vor avea ocazia unică de a-l întâlni pe celebrul actor din Game of Thrones.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: