KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket
KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket: un bucket ce conține 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings, la prețul special de... KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket

KFC readuce în meniurile din restaurante oferta Marți Bucket: un bucket ce conține 9 Crispy Strips și 9 Hot Wings, la prețul special de numai 19.90 lei. Oferta este disponibilă în toate locațiile KFC din țară, doar în zilele de marți, până la data de 19 iulie 2016.

“Anul trecut am lansat oferta specială pentru zilele de marți, ofertă care își propunea să facă începutul de săptămână puțin mai ușor pentru fanii KFC. Marți bucket, care conține cele mai cunoscute produse KFC – Crispy Strips și Hot Wings, a fost foarte apreciat de consumatori și, de aceea, am decis să îl readucem și anul acesta în meniurile noastre. Marți Bucket este disponibil în ediție limitată, pentru toți cei care iubesc rețeta secretă a Colonelului Sanders”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC România.

Pentru mai multe detalii despre noutățile pregătite de KFC, accesați pagina de Facebook KFC România, pagina de Instagram KFC România și site-ul www.kfc.ro.

Există peste 19,400 de locații KFC în 120 de țări și teritorii din întreaga lume. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 59 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova.

Marti bucket

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: