„Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă „Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă
„Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă printr-o campanie foarte personală, inspirată de visul din copilărie al celebrului model. ABOUT YOU a lansat... „Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă

„Kendall for ABOUT YOU” lansează gama de toamnă/iarnă printr-o campanie foarte personală, inspirată de visul din copilărie al celebrului model.

ABOUT YOU a lansat pe 4 decembrie 2021 cel de-al doilea drop în colaborare cu Kendall Jenner, celebrul model american. Colecția de toamnă/iarnă include peste 40 de piese vestimentare în ediție limitată, realizate din materiale de înaltă calitate și inspirate de cele mai noi trenduri.

Gama „Kendall for ABOUT YOU” va fi disponibilă exclusiv din 4 decembrie atât în România, de la ora 19:00, cât și în toate cele 26 de magazine ABOUT YOU din Europa.

Kendall își invită fanii să retrăiască alături de ea visul copilăriei de a avea o fermă de cai.

După succesul gamei lansate în vara acestui an, ABOUT YOU și Kendall Jenner colaborează din nou și lansează noi piese vestimentare, de data aceasta pentru sezonul de toamnă/iarnă. Noua campanie a fost filmată la o fermă de cai din Los Angeles, USA, un loc cu multă însemnătate pentru Kendall. „Îmi plac foarte mult caii, mereu am visat să mă aflu într-un loc îndepărtat, la o fermă, înconjurată de multe animale”, a declarat vedeta.

În timp ce gama „Kendall for ABOUT YOU” lansată în vara acestui a inclus piese casual, noua colecție aduce în prim-plan articole elegante, pentru ocazii speciale, cum ar fi un costum rafinat sau pantaloni burgundy de piele, precum și piese basic confortabile.

„După succesul primei noastre colaborări, am decis să mai facem un pas și să le prezentăm clienților noștri noua colecție pentru toamnă/iarnă. „Kendall for ABOUT YOU” cuprinde peste 40 de articole vestimentare în ediție limitată, realizate din materiale de înaltă calitate și având croiuri speciale. În plus, exact ca în cazul gamei lansate în iulie anul acesta, fiecare articol este numerotat cu un cod special ce reprezintă ziua de naștere a lui Kendall, adăugând astfel un plus de personalitate întregii game”, a explicat Julian Jansen, Content Director ABOUT YOU.

Filmările pentru lansarea gamei au avut loc în Los Angeles, foarte aproape de cartierul unde a copilărit Kendall, locație cu care modelul are o puternică legătură personală și emoțională. „Am fost mereu mai băiețoasă din fire și de aceea mă și regăsesc în fiecare dintre ținute, pentru că sunt într-adevăr cele pe care le port în fiecare zi. Parcă mă și văd la viitoarea mea fermă, îmbrăcată în niște pantaloni confortabili, hrănind caii, înainte să ies la cină într-un costum clasic și elegant”, a adăugat vedeta.

Rezultatul este o campanie foarte personală care surprinde toate aceste emoții. Fotografiile sunt semnate de renumitul Zoey Grossman, iar direcția creativă de Donald Schneider Studio.

Cele peste 40 de piese vestimentare sunt disponibile începând de sâmbătă, 4 decembrie 2021, în toate magazinele ABOUT YOU din Europa în mărimile 34-44 sau XS-XXL, iar prețurile vor varia între 24.90€ și 199€.

ABOUT YOU a reușit să digitalizeze ședințele clasice de cumpărături, creând o experiență personalizată de shopping direct pe smartphone. ABOUT YOU pune accentul pe clienți, pe care îi încurajează constant să își exprime personalitatea prin modă. Pe site-ul aboutyou.ro și în aplicația ABOUT YOU, premiată în nenumărate rânduri, clienții se bucură de o gamă variată de surse de inspirație și de peste 150.000 de articole de la peste 1.000 de branduri.

Fiind activă în 26 de piețe europene având peste 30 de milioane de utilizatori unici activi lunar, ABOUT YOU este una dintre cele mai mari platforme de fashion și lifestyle din Europa. De asemenea, prin SCAYLE, compania fashion-tech oferă propria infrastructură de comerț electronic ca produs licențiat. Acțiunile ABOUT YOU sunt listate la Bursa de Valori din Frankfurt și au fost admise în componența indicelui SDAX®, în septembrie 2021.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: