Kaspersky Lab este al treilea cel mai mare furnizor de soluţii de securitate endpoint pentru companii, potrivit raportului IDC “Worldwide Endpoint Security 2013–2017 Forecast...
SAPKaspersky Lab este al treilea cel mai mare furnizor de soluţii de securitate endpoint pentru companii, potrivit raportului IDC “Worldwide Endpoint Security 2013–2017 Forecast and 2012 Vendor Shares”.  

În segmentul suitelor de securitate din cadrul pieţei de securitate endpoint pentru business, Kaspersky Lab este reprezentată de produsul Kaspersky Endpoint Security for Business, care are o cotă de 13% din piaţa globală. IDC se aşteaptă ca acest segment al pieţei de securitate Endpoint să aibă cea mai rapidă evoluţie în următorii cinci ani, cu o creştere anuală estimată la 11%.

„IDC se aşteaptă ca piaţa endpoint să fie dominată de suite de securitate endpoint integrate, care conţin funcţii anti-malware, firewall, prevenirea intruziunilor, crearea de liste de programe verificate (whitelisting), un nivel avansat al criptării, euristicii şi lansării de pachete de patch-uri”, conform raportului. „Un singur produs este mai uşor de folosit şi de instalat, fiind capabil să egaleze capacităţile produselor indivduale de sine stătătoare”, explică raportul IDC.

“Succesul continuu al Kaspersky Lab în ceea ce priveşte câştigarea de noi clienţi în rândul companiilor este legat direct de atenţia pe care compania o acordă utilizatorilor finali care doresc să folosească soluţii integrate care cuprind combinaţia potrivită de tehnologii moderne”, a declarat Charles Kolodgy, Research Vice President, Security Products, în cadrul IDC.

Kaspersky Endpoint Security for Business oferă o varietate de instrumente şi tehnologii care le permit companiilor să vadă, să controleze şi să protejeze toate dispozitivele endpoint. Produsul le asigură companiilor o combinaţie între cea mai bună protecţie din industrie împotriva fişierelor malware şi a infracţiunilor cibernetice şi administrare foarte facilă a reţelei – cu ajutorul platformei Kaspersky Security Center, care ajută specaliştii IT să administreze întreaga securitate IT a companiei cu ajutorul unei singure console.

Piaţa de securitate pentru utilizatori individuali

Potrivit IDC*, Kaspersky Lab şi-a îmbunătăţit, de asemenea, poziţia pe segmentul B2C, ocupând locul al treilea în clasamentul furnizorilor de securitate endpoint pentru utilizatorii individuali, la nivel mondial (faţă de locul patru anul trecut).

Kaspersky Lab a lansat recent noua suită de securitate pentru utilizatori individual: Kaspersky Internet Security 2014. Soluţia combină o varietate de tehnologii de securitate riguroase şi uşor de folosit care protejează consmatorii împotriva tuturor tipurilor de malware şi ameninţări de pe internet, asigurând cel mai înalt nivel de securitate pentru utilizatorii de PC-uri şi bunurile lor digitale. În plus, compania a lansat recent Kaspersky Internet Security – Multi-Device, un produs nou, destinat să protejeze dispozitivele pe diferite platforme.

Pe piaţa generală de securitate endpoint, Kaspersky Lab este al patrulea cel mai mare furnizor de securitate IT la nivel mondial, după ce şi-a extins cota de piaţă la 7,8% (B2B + B2C), potrivit raportului IDC.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: