Kanal D aduce EXATLON în Romania Kanal D aduce EXATLON în Romania
Kanal D aduce in Romania EXATLON, un reality suta la suta autentic, in care doar abilitatile fizice si spiritul de invingator conteaza si in... Kanal D aduce EXATLON în Romania

Kanal D aduce in Romania EXATLON, un reality suta la suta autentic, in care doar abilitatile fizice si spiritul de invingator conteaza si in care castigatorul ia tot: premiul de 100.000 de Euro.

20 de concurenti, dintre care 10 vedete, vor intra intr-o confruntare unica, in care isi vor pune la bataie toate abilitatile fizice si psihice pentru a-si infrange adversarii, dar, mai presus de toate, pentru a-si depasi limitele.

EXATLON a inregistrat un succes rasunator in tari precum Mexic si Brazilia,  iar acum a venit randul romanilor sa vada competitia cea mai dura si plina de provocari difuzata pana acum pe micul ecran.

Filmarile vor avea loc in Republica Dominicana, concurentii vor trece printr-o serie de probe de foc, menite sa le testeze pregatirea fizica, viteza de reactie, curajul si puterea psihica. Acestia vor fi nevoiti sa ramana concentrati si in forma fizica maxima in fata probelor la care sunt supusi in permanenta.

Castingul pentru participarea in cea mai tare competitie televizata, EXATLON, incepe astazi. Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul, forta si inteligenta necesare de a raspunde celor mai dure provocari se pot inscrie in concursul care le poate schimba viata, pe exatlon.ro.

 • Costel

  30/11/2017 #1 Author

  La ce hotel este in bucuresti

  Reply

 • Lupu andrei alin

  30/11/2017 #2 Author

  Am primit un telefon de la voi astazi ? Numele meu este lupu andrei alin .?

  Reply

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: