În aceeași zi în care încep meciurile eliminatorii ale Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, adidas vă invită să participați la cel mai recent show...

adidas Dugout_Episode 4_KakaÎn aceeași zi în care încep meciurile eliminatorii ale Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, adidas vă invită să participați la cel mai recent show al Cupei Mondiale – The Dugout, difuzat pe YouTube.

Cea de-a patra ediție din seria de emisiuni adidas Dogout va avea loc la ora 1100(BRT), la Clube Regatas Flamengo, Gavea, Brazilia și îl va avea ca protagonist pe legendarul brazilian, fost câștigător al Cupei Mondiale, Kaka. În timpul emisiunii, Kaka va fi dus într-un tur aerian al orașului Rio, va povesti despre  Brazilia, despre cele mai importante momente din cariera sa și  despre viața dinafara terenului de fotbal, toate acestea având pe fundal Maracanã, Muntele Sugarloaf și plajele din Rio.

Pentru a viziona The Dugout în direct, accesați pagina de YouTube adidas, începând cu ora 11:00 (BRT) astăzi, 28 iunie.

Prezentat de gazdele KICKTV, Layla Anna-Lee și Hugh Wizzy, The Dugout va aduce o audiență de milioane de fani ai fotbalului mai aproape decât au fost vreodată de fotbaliștii și legendele adidas, oferind accesul la dezbateri, impresii și reacții legate de toată acțiunea din Brazilia, atât de pe teren, cât și dinafara acestuia. Seria de șase emisiuni va fi transmisă pe parcursul campionatului, urmând ca show-ul final să fie difuzat în ajunul Finalei Cupei Mondiale FIFA Brazilia 2014, pe 12 iulie.

Emisiunea va prezenta un nou episod din adidas miCoach Smart Ball Power Challenge. Mingea inteligentă încorporează o serie de senzori care permit masurarea vitezei, curbei, traiectoriei și efectului mingii, iar provocarea îi va pune în competiție pe membrii Dude Perfect și STR Skill School ce vor concura pentru a bate recordul de viteză de 111 kph impus de Patrick Vieira.

Câștigătorul Cupei Mondiale, Kaka a declarat: “Urmărind Cupa Mondiala în țara natală a fost o experiență incredibilă pentru mine până acum – atmosfera de pe stadioane și din orașe a fost electrică. Abia aștept fazele eliminatorii și este extraordinar faptul că, prin aceste emisiuni, adidas le oferă fanilor o perspectivă din interior a competiției”.

Emisiunea va fi difuzată pe YouTube și pe rețelele sociale adidas  începând cu ora 11:00 (BRT), înainte de cea de-a doua rundă a fazelor eliminatorii. Pentru a urmări emisiunea, accesați https://www.youtube.com/watch?v=Y7DTE2GNZZ8.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: