JYSK se extinde în România și deschide un nou magazin la Arad   JYSK se extinde în România și deschide un nou magazin la Arad  
JYSK, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide un nou magazin în Arad. Acesta va fi cel de-al doilea... JYSK se extinde în România și deschide un nou magazin la Arad  

JYSK, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide un nou magazin în Arad. Acesta va fi cel de-al doilea magazin JYSK din capitala județului Bihor și cel de-al 24-lea magazin din țară. Cu o suprafață de 1050 mp și cu un număr de 10 angajați, noul magazin JYSK din Calea Aurel Vlaicu nr. 206 – 218, centrul comercial Arad Fortuna, va fi inaugurat joi, 7 mai, începând cu ora 08.00. 

Primul magazin JYSK din Arad a fost inaugurat în toamna anului 2008. Noul magazin JYSK din centrul comercial Arad Fortuna le promite primilor 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei că vor primi cadou o pernă.

„La aproape șapte ani de când retailerul danez JYSK a intrat pe piața din Arad ne extindem cu un nou magazin, mai aproape de centrul orașului, astfel încât locuitorii din zona centrală și cei din Nord și Vest vor ajunge mai repede la noi”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 36 de țări, prin peste 2100 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 18.500 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 35 de ani de existență, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: