JW Marriott Bucharest Grand Hotel optimizează experiența oaspeților prin noul sistem Mobile Key JW Marriott Bucharest Grand Hotel optimizează experiența oaspeților prin noul sistem Mobile Key
JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează noul sistem Mobile Key, disponibil oaspeților săi prin intermediul aplicației Marriott Bonvoy.  Cu ajutorul acestuia, membrii programului global... JW Marriott Bucharest Grand Hotel optimizează experiența oaspeților prin noul sistem Mobile Key

JW Marriott Bucharest Grand Hotel lansează noul sistem Mobile Key, disponibil oaspeților săi prin intermediul aplicației Marriott Bonvoy. 

Cu ajutorul acestuia, membrii programului global de loialitate Marriott Bonvoy pot accesa camerele și zonele comune de oaspeți, cum ar fi lifturile, centrul de fitness, executive lounge sau sălile de conferințe, prin simpla utilizare a telefonului mobil smart. Opțiunea Mobile Key devine disponibilă pe ecranul de pornire al aplicației odată ce oaspetele a finalizat check-in-ul de pe mobil, ceea ce minimizează interacțiunile sociale la recepție și oferă o experiență plăcută la momentul sosirii.

Alegând Mobile Key, oaspeții beneficiază de o nouă tehnologie care le oferă liniștea și relaxarea de care au nevoie, prin funcții precum notificările privind momentul în care camera este gata, accesul securizat la detaliile numărului camerei și un nivel mai ridicat de securitate.

„Pandemia a accelerat implementarea tehnologiilor digitale pentru a îmbunătăți experiența oaspeților și a face față noii realități de călătorie. Vorbim acum despre funcții mobile de check-in și check-out, chei de cameră virtuale și de funcția mobile chat, ce poate fi utilizată între angajații hotelului și oaspeți, prin intermediul aplicației mobile Marriott Bonvoy. Sunt sigur că oaspeții noștri vor aprecia funcționalitatea perfectă, oferită de Mobile Key, ce le permite membrilor să aibă o experiență mult mai plăcută și relaxantă, un nivel limitat de interacțiuni și să mențină distanța socială,” a declarat Tino Lindner, General Manager JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe lângă opțiunea contactless pentru check-in și check-out, accesul facil la cheile virtuale și posibilitatea de a solicita servicii prin intermediul chat-ului și cererilor mobile pe parcursul șederii, aplicația Marriott Bonvoy oferă membrilor recomandări și oferte chiar și mai bine adaptate preferințelor individuale, prin care își pot maximiza punctele câștigate atunci când călătoresc și chiar și atunci când nu o fac. Fiind chiar în centrul abordării „mobile first” a companiei, aplicația Marriott Bonvoy vine în întâmpinarea oaspeților cu cel mai bun tarif disponibil, oferte exclusive pentru membri, acumularea de puncte pentru sejururi, precum și posibilitatea de a-și crea o ședere personalizată.

Cheia virtuală este disponibilă în prezent în peste 4.500 de proprietăți Marriott Bonvoy din întreaga lume. Aproape jumătate din hotelurile din Europa, Orientul Mijlociu și Africa lucrează acum cu Mobile Key, multe altele pregătindu-se pentru implementarea acesteia în 2021.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel a instalat, de asemenea, o tehnologie inovatoare pentru oaspeții care nu sunt încă membri Marriott Bonvoy, cu noi carduri RFID Bluetooth Low Energy (BLE), pentru a oferi mai multă siguranță utilizatorilor. Tehnologiile de încuietori RFID și BLE permit funcționalitatea Mobile Key, fiind implementate în toate camerele de hotel și în zonele comune pentru oaspeți. Astfel, oaspeții și organizatorii de evenimente se pot bucura de același acces sigur la facilitățile hotelului, fie că optează pentru Mobile Key pe telefonul smart, sau pentru cheia RFID.

În contextul pandemiei, JW Marriott Bucharest Grand Hotel a lucrat la implementarea mai multor soluții digitale. Cu scopul de a îmbunătăți experiența oaspeților și de a răspunde noului mod de călătorie, meniurile din restaurant și cele din camerele hotelului JW Marriott Bucharest Grand Hotel pot fi accesate de pe dispozitivul mobil prin scanarea unui cod QR.

Organizatorii de evenimente beneficiază acum de întâlniri inteligente, grație soluțiilor pentru întâlniri online și hibride disponibile, în cadrul unui studio complet echipat cu cele mai noi instrumente de conferință video și asistență profesională dedicată.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: