„Believe”, filmul documentar despre Justin Bieber, va fi adus, în premieră, în rețeaua de cinematografe Cinema City, la cererea adolescenților din România. Astfel, fanii...
2014_JBB_presales_poster„Believe”, filmul documentar despre Justin Bieber, va fi adus, în premieră, în rețeaua de cinematografe Cinema City, la cererea adolescenților din România. Astfel, fanii lui Justin Bieber din România se vor putea bucura la unison de emoția transmisă de îndrăgitul artist, într-un spectacol exploziv, difuzat în toate cele 15 locații Cinema City, în data de 31 ianuarie.

“Believe”, filmul-concert al lui Justin Bieber și unul dintre cele mai așteptate filme de către adolescenții din întreaga lume, vine în premieră pe marile ecrane la Cinema City. În data de 31 ianuarie, la orele 18:30 și 19:00,  fanii muzicii pop îl vor putea vedea pe cel care a uimit o lume întreagă într-un spectacol unic, în toate cele 15 cinematografe din țară.

Ca urmare a cererii foarte mari venite din partea adolescenților din România, Cinema City face un cadou la început de an fanilor lui Justin Bieber și proiectează pe marile ecrane filmul mult așteptat al tânărului artist. Biletele pot fi deja rezervate și achiziționate online, accesând site-ul: http://cinemacity.ro/.

Fanii lui Justin Bieber vor putea trăi emoția concertelor sale și în sălile din cinematografele Cinema City, care le vor oferi experiențe unice de sunet și imagine, prin cele mai moderne echipamente și tehnologii, proiectoarele Kinoton și sunetul Dolby Digital Surround.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: