“Jurnalul unui Connaisseur”: Ursus Breweries aduce noi branduri de top în România “Jurnalul unui Connaisseur”: Ursus Breweries aduce noi branduri de top în România
Ursus Breweries a lansat, ieri seară, pe piaţa din România şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi: St. Stefanus,... “Jurnalul unui Connaisseur”: Ursus Breweries aduce noi branduri de top în România

Ursus Breweries a lansat, ieri seară, pe piaţa din România şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi: St. Stefanus, Miller Genuine Draft, Grolsch Premium Weizen, Pilsner Urquell, Efes Draft, Efes Pilsener. Evenimentul i-a avut ca gazde pe Nicolai Tand, care, pe lângă gastronomie, este, de asemenea, pasionat de bere şi de călătorii, şi pe Virgil Dumitraşcu, beer somelier. Noi le-am degustat pe toate și vrem să vă dăm, deja, câteva hint-uri despre toate aceste beri. 

Mai întâi de toate, trebuie spus că lansarea acestui portofoliu este făcută sub conceptul umbrelă “Jurnalul unui Connaisseur”, urmărind, prin intermediul unui călător, poveştile berilor şi ale ţărilor lor de provenienţă: Belgia, Statele Unite ale Americii, Olanda, Cehia, Turcia.

Este un proiect foarte drag nouă, care sperăm să le placă şi consumatorilor, întrucât le va deschide apetitul pentru noi tipuri de bere, le va aduce branduri cu suflet care au în spate nişte poveşti minunate şi îi va inspira să exploreze ţări unde aceste produse sunt la ele acasă”, susține Gabriela Creţu,  Global Brands & Innovation Director Ursus Breweries.

Dar să trecem la lucrui mai serioase și să aflăm câte ceva despre cele şase branduri de top din portofoliul global SABMiller şi al partenerilor săi.

KV_Stefanus_s05

St. Stefanus, “a beer with heart”, este un produs care împrumută din calităţile vinului, şi anume ca pe măsură ce se învecheşte, capătă culori şi arome diferite, dând posibilitatea consumatorului să îşi aleagă vârsta la care doreşte să consume berea.

Este un brand creat în anul 1295 de călugării de la Mănăstirea Sfântul Ştefan din Belgia, care păstrează metoda de fabricare încă din acele timpuri.

KV_Pilsener_s05

Pilsner Urquell, “prima bere Pilsner din lume”, creată în 1842 în fabrica Plzen din Cehia, aduce în faţa consumatorului un gust inimitabil, uşor amărui, dar şi dulceag, foarte balansat.

Te îndrăgosteşti iremediabil şi îi rămâi fidel pentru totdeauna.

KV_Miller_s06

Miller Genuine Draft este berea emblematică a Statelor Unite ale Americii, care, din 1883 şi până în prezent, păstrează spiritul nemţesc al inventatorului său, Frederick Miller.

Este o bere uşor de băut, mai puţin amară, potrivită pentru momentele de relaxare împreună cu prietenii.

KV_Weizen_s05

Grolsch Premium Weizen, berea de grâu apărută în 2004, care provine din Olanda, este un produs al cărui gust îmbină arome de banane, pere şi cuişoare.

Este un produs fin, bun mai ales în zilele fierbinţi de vară.

KV_Efes-Pilsener_s05

Ambele aduse din Turcia, Efes Pilsener şi Efes Draft, sunt beri care aduc spiritul pozitiv şi vesel al Mediteranei, precum şi gustul mai puţin amărui dat de orez, foarte potrivit oricărui moment.

KV_Efes-Draft_s05

Ursus Breweries, parte a grupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Mărcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell.

Totodată, SABMiller plc este unul dintre liderii mondiali în producția de bere, cu un portofoliu ce include peste 200 mărci și aproximativ 70,000 de angajați în peste 75 de țări.

Portofoliul grupului include mărci globale ca Pilsner Urquell, Peroni NastroAzzurro, Miller Genuine Draft și Grolsch, precum și mărci locale importante ca Aguila (Colombia), Castle (South Africa), Miller Lite (USA), Snow (China), Victoria Bitter (Australia) și Tyskie (Poland).

SABMiller are de asemenea un segment în creștere de băuturi răcoritoare și este una dintre cele mai mari companii din lume care îmbuteliază produse Coca-Cola.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: