Jukebox, concert la evenimentul de lansare a filmului Vanatorii de fantome – Galerie FOTO Jukebox, concert la evenimentul de lansare a filmului Vanatorii de fantome – Galerie FOTO
Joi, 21 iulie, trupa Jukebox a fost invitata speciala a evenimentului care a marcat lansarea noului film Ghostbusters in Romania. In cadrul evenimentului de... Jukebox, concert la evenimentul de lansare a filmului Vanatorii de fantome – Galerie FOTO

Joi, 21 iulie, trupa Jukebox a fost invitata speciala a evenimentului care a marcat lansarea noului film Ghostbusters in Romania.

In cadrul evenimentului de la Grand Entertainment Baneasa,  Jukebox a sustinut un concert plin de energie si buna dispozitie, incluzand in repertoriul sau hituri internationale ale unor artisti precum Beyonce, Justin Timberlake, Bob Marley, Bruno Mars, Pitbull, Daft Punk dar si piese renumite de la Goran Bregovich , Zdob si Zdub sau Romica Puceanu. Publicul s-a distrat, a dansat si a cantat alaturi de Jukebox la Terasa Grand Combo Baneasa pana aproape de miezul noptii.

Cu ocazia aceasta, filmul Vânătorii de fantome  si-a facut din nou apariţia mult-aşteptată, într-un format nou şi cu o distribuţie plină de personaje proaspete şi amuzante.  La treizeci de ani de la momentul când  filmul original al seriei a luat pe sus sălile de cinematograf din toată lumea, regizorul Paul Feig îşi prezintă viziunea sa asupra acestei comedii supranaturale, în compania unora dintre cei mai simpatici actori ai prezentului – Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones şi Chris Hemsworth.

În vara aceasta ei descind din marele ecran pentru a salva lumea! Filmul este distribuit in Romania de InterCom Film si va putea fi vizionat pe marile ecrane din Romania incepand de vineri, 29 iulie.

InterComFilm Distribution este licentiata Sony Pictures in Romania. Printre filmele lansate de-a lungul timpului se numara: Insurgent, Equalizer, Angry Birds, American Hustle, Amazing Spider Man 2, Hotel Transylvania, Spotlight.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: